Asayiş
  • 15.2.2009 17:29

GÖÇÜK ALTINDAKİ İŞÇİLERE 4 GÜNDÜR ULAŞILAMADI!

Antalya-Burdur Karayolu'nun Çubukbeli mevkiindeki Dağıstan Taş Ocağı'nda meydana gelen göçüğün ardından göçük altındaki iki işçiyi arama çalışmaları sürüyor. Göçük altında kalan işçilerin ailelerinin ise bekleyişi devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları sırasında jandarma çevrede güvenlik önlemi aldı.

Perşembe günü öğleden önce ocak alanında bir göçük meydana geldiğini belirten Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, şöyle konuştu: "Bu göçük sonucunda özel işletmeye ait iki iş makinesi operatörleriyle birlikte göçüğün altında kaldı. Uzmanların görüşüne göre 700 bin ile 1 milyon ton arasında kaya kütlesi var. Antalya'da tüm yatırımcı kuruluşlar ve il özel idarelerden yapılması gereken bu çalışma için kullanacağımız iş makineleri buraya sevk edildi. Dünkü çalışmadan bu yana henüz kayıplara ulaşamadık. Ne zaman ulaşacağımıza dair de bir şey söylememiz mümkün değil. Takdir edersiniz ki özveriyle çalışan görevlilerimizin de can güvenliğini düşünmek zorundayız. Kayıplara ulaşmak isterken yeni kayıplar vermemek gibi bir sorumluluğumuz var. Bunları dikkate alarak adeta iğneyle kuyu kazıyoruz."

Sami Demirtaş'ın kayınpederi Ramiz Ay da Vali Yardımcısı Mehmet Seyman'e, perşembe günü bu olayın olduğunu belirterek "Cuma günü biraz çalışaydınız umut Allah'tan kesilmez o zaman belki sağ çıkardı" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Seyman da acılı şahsı ikna etmeye çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:09

İLGİLİ HABERLER