Sağlık
  • 1.3.2016 02:32

Göğsünüze yumurta sürerseniz

Büyük beden göğüsler birçok sorunu beraberinde getiriyor. Kilo vermenize rağmen göğüsleriniz küçülmediyse işte göğüs bedeninizi küçültmenin doğal yolları…

Balık yağı:
 

Omega 3 asitleri bakımından zengin olan balık yağı göğüs bedenini küçülmeye yardımcı olur. Kardiyo egzersizleri ile desteklenmiş balık ağırlıklı beslenme göğüslerinizi küçültecektir.

Keten tohumu:
 

Keten tohumunun içerdiği omega yağ yakımına ve vücuttaki östrojen seviyesinin azalmasına yardımcı olur. Zararlı toksinleri vücuttan uzaklaştırır. Bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin ve ılık olarak tüketin.

Yeşil çay:
 

Yeşil çay yağ tabakasını yok etmede etkilidir. Kilo vermeye ve göğüs bedeninizi  küçültmeye yardımcı olur. Ayrıca göğüs kanseri riskini de azaltır.

Yumurta beyazı:
 

Yumurta beyazı sadece göğüslerinizi küçültmekle kalmaz ayrıca göğüslerinizin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Bir yumurtanın beyazını  iyice çırpın ve göğüslerinize sürün. 30 dakika sonra bir bardak suda beklettiğiniz bir soğanla silin. Düzenli olarak yapın ve farkı göreceksiniz.

Zencefil:
 

Zencefil göğüs bölgesindeki yağın yakılmasına yardımcıdır. Günde 2-3 bardak içmeye çalışın.

Neem ve zerdeçal
 

Ayurveda tedavisinde kullanılan bu iki bitki de iltihap sökücü özelliğe sahip. Birkaç neem yaprağını sıcak suda kaynatın ve 2 çay kaşığı zerdeçal ve bal ekleyin. Günde bir bardak tüketin.

Dengeli beslenme:
 

Dengeli beslenerek göğüs ölçülerinizi ve bedeninizi kontrol altına alabilirsiniz. Antioksidan içeren besinleri ve suyu diyetinize ekleyin. Daha fazla meyve tüketin.  Tohumlara  ve yeşil yapraklı sebzelere diyetinizde sıklıkla yer verin. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER