
GÖKHAN GÖNÜL'DEN KÖTÜ HABER...
Gençlerbirliği ve Kocaelispor maçlarında iğneyle oynadığı ileri sürülen genç futbolcu, bugünkü antrenmanda ağrıları artınca çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Gökhan Gönül'ün bileğinde darbeye dayalı şiddetli ağrı olduğu açıklanırken, Teknik Direktör Aragones'in sağ bekte alternatifinin az olması nedeniyle doktorlardan bu futbolcuyla ilgili detaylı bilgi istediği öğrenildi.
Tedavisine hemen başlanan milli futbolcunun maça yetişme olasılığının yüksek olduğu belirtildi.
Teknik Direktör Aragones'in, sakatlığı nedeniyle hafta sonunda oynamayacak olan Alex'in yerine iyileşen Deivid'e görev vermeyi planladığı ögrenildi.
İspanyol hocanın taktik çalışmada sağ kanatta Kocaelispor maçında taraftarların tepki gösterdiği Colin Kazım'ı görevlendirmesi dikkat çekti.
Sarı-Lacivertlilerde Bursaspor maçı öncesi bu gelişmeler yaşanırken, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Real Madrid'e dönebileceğini söyledi.
Carlos, İspanyol Cope Radyosuna yaptığı açıklamada, "Eğer Real Madrid'te temmiz ayında yapılacak seçimlerde Florentio Perez başkan seçilir ve bana dön derse, bunu düşünmek ve konuşmak gerekir. Real Madrid hayatımın takımı. Eğer dönmek istemediğimi söylersem yalan olur. Fenerbahçe ile sözleşmemi bir yıl daha uzattım ancak daha çok şeyler değişebilir" dedi.