Spor
  • 25.1.2016 12:00

Gomez: Artık yeter

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan ve şampiyonluk parolası ile ikinci yarıya başlayan Beşiktaş henüz ikinci yarıda maç yapamadı.

MARİO GOMEZ ÇILGINA DÖNDÜ

Son iki haftadır kar yağışı nedeni ile önce Mersin İdmanyurdu ardından da Trabzonspor maçı ertelenen Beşiktaş'ta isyan bayrağı çekildi.

Özellikle takımın Alman golcüsü Mario Gomez yaşanan bu duruma en çok tepki gösteren isim oldu. Oynadığı takımlarda ve liglerde bu tür durumlara alışık olmayan Mario Gomez, hem maçın ertelenmesi hem de kafilenin Trabzon'da mahsur kalması ile adeta çılgına döndü.

YETER ARTIK

Takımın gol yükünü çeken Alman yıldız Mario Gomez'in teknik direktör Şenol Güneş'e "Bu durum gerçekten trajikomik. Kaç gündür hepimiz haberleri izliyoruz. Kar olacağı günler öncesinden belliydi. Gerçekten bu olanları aklım almıyor. Yazık diyeceğim ama yazık bile değil, resmen komik. Biz işimizi yapmak istiyoruz, yeter artık" dediği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ SAKİNLEŞTİRDİ

Şenol Güneş'in daha sonra oyuncusunu sakinleştirerek odasına gitmeye ikna ettiği de gelen bilgiler arasında.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:31

İLGİLİ HABERLER