Spor
  • 28.7.2018 12:10

Gomis'le ipler kopuyor

Fransız forvet önce zam istedi. Yönetimden gelen olumsuz yanıt sonrası mevcut şartlarda devam etme kararı aldı. Ancak bu hareketi sonrasında yönetim onu gözden çıkardı. İyi bir teklif gelirse satılacak.

GALATASARAY’DA uzun süredir devam eden Bafetimbi Gomis krizinde ipler koptu. Sarı-Kırmızılı ekipten bonuslarla birlikte senede yaklaşık 4 milyon euro kazanan Gomis, ücretine zam istedi. Ancak kendisine zaten iyi kazandığı ve kulübün içinde bulunduğu mali şartlar hatırlatıldı. Şampiyonlar Ligi faktörünü de düşünen 32 yaşındaki oyuncu, aynı koşullarda devam etme kararı aldı. Fakat bu hareketi sonrasında yönetimin ona bakışı değişti. Menajeriyle de temasa geçildi.

KAPISINI ÇALAN OLMADI

Futbolcusuna kulüp bulması ve resmi teklif gelmesi halinde kendileriyle iletişime geçilmesi istendi. Bir Arap kulübünün Fransız oyuncu için 10 milyon euroluk bir teklif sunduğu iddia edilmişti. Ancak şu ana kadar Galatasaray’ın kapısını çalan olmadı. Transfer döneminin sonuna kadar iyi bir öneri gelmesi halinde Gomis satılacak. Öte yandan transfer komitesi de forvet alternatifleri üzerinde durmaya başladı. Çok sayıda golcü için yoğun mesai yapılıyor.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2018 12:11

İLGİLİ HABERLER