Yaşam
  • 5.9.2008 16:40

'GÖNÜL BU, BİZİMKİ BİR AŞK KAZASI OLDU İŞTE'

* Hüsnü Şenlendirici, ilişkiniz duyulduktan sonra, "Deniz Hanım her şeye değer," dedi. Sahip çıkıldığınızı hissettiniz mi?
Ben sahipsiz değilim, o da değil. Ama yaşadığımız şeyin arkasında durmak, gerçekten cesaret isteyen ve günümüzde herkesin kolay kolay yapamadığı bir şey. Ben onun aşkını, bunun arkasında duramayacağını hissetseydim; bu ateşi ne yapar eder söndürürdüm zaten.
* Yorgun musunuz bu olaylardan dolayı?
Evet, ama sonuçta bunun da sorumlusu benim. Böyle bir şeyden kaçmış olmama rağmen... O da mutlaka böyle bir şey olsun istemezdi ama günahıyla sevabıyla bu iş bizimdir. Gönül bu, bir aşk kazası oldu işte! "Neden aşık oldun, neden sevdin?" sorusunun cevabı var mı? Böyle soru sorulur mu?
Evlilik ne demek? İnsanı hapsetmek mi demek?
* Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Çocuğum olacaksa evet. Nikahsız çocuk yapmam. Ben nikahsız doğmadım. Evlilik çok kutsal, demode gibi gözükse de. Bunu çocuğum da görsün isterim.
* Evlilik ruhunuza aykırı olabilir mi?
Yok, değil. Evlilik ne demek? Evlilik insanı hapsetmek mi demek? Bence değil.
* Ama çevrede inanılacak evlilik yok gibi...
Aynen öyle. Madem şikayetçisin, o zaman ayrıl. Neden ayrılmıyorsun, bu kadar zor mu? Koynuna girdiğin adama ya da kadına sahtekarlık yapıyorsun. Çocuk yüzünden ayrılmamak ya da çocuk için ilişkiye şans vermek de çok ama çok yanlış bir bahane.
* Hiç peşinden gitmeyeceğiniz bir şey var mı?
İnanmadığım hiçbir şeyin peşinden gitmem, inandığım her şeyin peşinden giderim.
* İnancınız kuvvetli mi?
Çok inanırım ama hepimiz kendimizin tanrısıyız. Bize bir güç verilmiş. Hepimiz kendimizi yönetiyoruz.
* Hayatla ilgili en son keşfiniz ne ya da çok sevdiğiniz bir insana tavsiye verseniz...
Canın ne yapmak istiyorsa onu yap, ne olmak istiyorsan onu ol, nereye gitmek istiyorsan oraya git ama hiç kimseye zarar vermeden

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:31

İLGİLİ HABERLER