Yaşam
  • 8.5.2024 21:18

Gözaltına alının LGBT'li şarkıcı Kalben'in oyuncakları uyuşturucu zulası çıktı

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı! 'Skunk'u oyuncağa zulaladı | İlk ifadesi ortaya çıktı: "İçiciyim satıcı değilim"

Bir sağa bir sola zıplayıp anlamsız hareketler sergileyen ve sahnede kulak tırmalayan bağırışlara imza atan şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi. 

Uyuşturucu maddenin oyuncak araba içine zulalanması dikkat çekerken, baskın sırasında şarkıcının uyuşturucu maddeleri balkondan fırlattığı öğrenildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen Kalben ifadesinde, "İçiciyim ben uyuşturucu satmıyorum" dedi. Kalben aynı zamanda aile ve toplum yapısını dinamitleyen küresel sapkınlık projesi LGBT'nin de yılmaz savunucularından.

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı! ’Skunk’u oyuncağa zulaladı | İlk ifadesi ortaya çıktı: İçiciyim satıcı değilim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Şarkıcı Kalben'e uyuşturucu operasyonu kamerada!

Yürütülen soruşturma doğrultusunda alınan ihbarı değerlendiren polis, Beyoğlu ilçesinde, "Kalben Sağdıç" olarak bilinen müzisyenin evine baskın düzenledi.

GÖZALTINA ALINDI... EVİNDEN 'SKUNK' ZULASI ÇIKTI

Belirlenen ikamet yapılan baskında şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı.

Evde yapılan aramalarda ise üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen 'skunk' türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi.
 



Kalben'in uyuşturucu maddeyi evindeki oyuncak araba içerisinde saklama ise dikkat çekti.

BALKONDAN ATTI

Baskın sırasında Kalben'in uyuşturucu maddeleri balkondan fırlattığı öğrenildi.

Türk Ceza Kanunu'nun 188'inci maddesinden gözaltına alınan şarkıcı, ifadesi alınmak üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi.
"İÇİCİYİM SATICI DEĞİLİM"

Polisteki ifadesinde uyuşturucuyu satmadığını kendisinin kullandığını söylediği belirtilen Kalben, adliyeye sevk edildi.

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI TALEBİYLE HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kalben Sağdıç, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.


ANLAMSIZ HAREKETLER, KULAK TIRMALAYAN BAĞIRIŞLAR...

Bilindiği üzere Kalben, aile ve toplum yapısını dinamitleyen küresel sapkınlık projesi LGBT'nin yılmaz savucunularından biri.
Feminist kimliğiyle ön plana çıkıp duyar kasan müzisyen, sahnede sergilediği anlamsız hareketlerle de gündem oluyor

Bir sağa zıplıyor bir sola zıplıyor, mikrofonu eline alıp kulak tırmalayan sesler çıkarıp bağırıyor.

UYUŞTURUCU KAFASI MI?

Kalben'in Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda da anlamsızca bağırması "Uyuşturucu kafası mı?" sorularını akıllara getirdi.

Kalben, "Dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum" diyerek sergilediği anlamsız hareketlere kılıf uydurmuştu.



SAHNEDE LGBT PROPAGANDASI

Aynı Kalben, sahnesinde LGBT propagandası da yapmış, "Bütün insanların eşit sevmesi, sevişmesi ve bekar kalabilmesi umuduyla" ifadelerini kullanmıştı.

KALBEN SAĞDIÇ KİMDİR?

17 Ocak 1986 Hatay İskenderun doğumlu Kalben, müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başladı. ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu.

17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu.

Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu. Aşk Kaç Beden Giyer? dizisinde temizlikçi rolünü canlandırdı.

Ankara'da ve İstanbul'da nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti.

Evde gitarıyla çektiği bir video en çok izlenenler arasına girdi ve daha sonra kariyerini müzik üzerine planladı.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2024 09:41

İLGİLİ HABERLER