Spor
  • 8.8.2007 07:29

G.SARAY BU 2 BOMBADAN BİRİSİNİ GETİRİYOR!..

Yabancı golcü transferinde sona yaklaşan Sarı-Kırmızılılar'ın Porto'lu Postiga ile Atletico Madrid'li Mista'dan birini 2 gün içinde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Teklifi kabul etmeyen Pauleta dışında fiyatı inmeyen Luis Saha'dan da vazgeçildi.

PSG'nin Portekizli yıldızı Pauleta'dan olumsuz yanıt alan Galatasaraylı yöneticiler yabancı transferinde tüm dikkatlerini Porto'lu Postiga ile Atletico Madrid'li Mista'ya çevirdiler. Kendisine yapılan teklif için teşekkür eden 34 yaşındaki Pauleta G.Saray'lı yöneticilere "Paris SG'de rekorlar kırmak istiyorum. Kulüp tarihinin en golcü futbolcusu olmama az kaldı. Kulübümde mutluyum" dedi.

TRANSFER AN MESELESİ
PAULETA'dan sonra G.Saray yönetimi Luis Saha'da da hayal kırıklığı yaşadı. Bonservisi Manchester Unitad'ın elinde olan Fransız golcüye Avrupa'nın birçok kulübenden teklif gelince fiyatı düşmedi ve bu futbolcudan vazgeçildi. Durum böyle olunca da G.Saraylı yöneticiler tüm dikkatlarini Postiga ile Mista'ya çevirdiler. Bu 2 futbolcudan birinin işinin bitirilmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

POSTİGA GELMEK İÇİN HAZIR
GALATASARAYLI yöneticilerin dün her iki futbolcu için hem Porto, hem de Atletico Madrid kulüpleriyle kıyasıya bonservis pazarlığı yaptığı bildirildi. Postiga'nın Porkekiz kulübüyle, Mista'nın da İspanyol ekibiyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak özellikle Postiga'nın takımında sıkıntı yaşaması ve zaman zaman yedek kalması nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekibe gelmeye sıcak baktığı ve bu isteğini de Porto'lu yöneticilere bildirdiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:53

İLGİLİ HABERLER