Spor
  • 28.9.2013 23:10

G.Saray Demirören'i topa tuttu

Sarı-kırmızılı kulübün Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, 1-1 sonuçlanan Çaykur Rizespor sonrası TFF'ye sert tepki gösterdi..

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, " Futbol Federasyonu, Türk futbolunu ve Galatasaray'ı belli bir seviyenin altına çekmeye çalışıyor. Özellikle Demirören'in sahibi olduğu medya grubu, Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyor. Görevi Galatasaray'ın önünü kesmek olan bir Futbol Federasyonu var" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'e Milli Takım'ın başına geçmesi için izin verilmesine açıklık getiren Ergün, "Taraftarımıza hatırlatmak istiyorum; TFF talimatında yer alan 14. maddeye göre, TFF istediği anda istediği teknik direktörü milli takımlarda görevlendirebilir. Başkan 'İstemiyoruz' dese de bir şey olmayacaktı. Demirören 'Sözleşme yok diyor' ama UEFA'nın sitesinde sözleşme olduğu yazıyor" ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör konusunda ise Ergün, "Fatih Terim bu camianın önemli bir ismidir ve adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır. Yeni hocayı bu maç sonrası açıklamayı düşünüyorduk, ama yetişmedi. Ayrıca Roberto Mancini'den vazgeçmedik. Kendisi teknik direktör adayları arasında yer alıyor" şeklinde konuştu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER