Spor
  • 30.12.2006 00:15

G.SARAY SİMPLİCİO'NUN PEŞİNDE

Galatasaray, Van der Meyde'nin ardından Palermo'da forma giyen Brezilyalı futbolcuyu listesine aldı. Teknik Direktör Gerets'in de çok istediği Simplicio için Sarı-Kırmızılı yöneticiler görüşmelerine hız verdi..



Appiah gibi savaşçı bir kimliği var
Galatasaray transferde sessiz ve derinden gidiyor. Sarı-Kırmızılılar listelerine aldıkları Van der Meyde'nin ardından bu kez de Palermo'da oynayan Simplicio'yu listelerine aldılar. Fenerbahçe'de forma giyen ve Appiah tarzında bir futbolcu olan Brezilyalı yıldız özellikle savaşçı kişiliğiyle tanınıyor. Orta sahanın göbeği ideal yeri olmasına rağmen farklı pozisyonlarda da görev alabiliyor. Sarı- Kırmızılılar Simplicio'yu geçen sezon listelerine aldıkları halde bu transferi gerçekleştirmeyi başaramamışlardı.

Ara transferde olmazsa yeni sezonda
Bir sezon önce Parma'da oynarken G.Saray'a gelemeyen Brezilyalı futbolcuyu Teknik Direktör Gerets'in de çok istediği öğrenildi. Belçikalı hocanın, "Tam aradığımız isim. Onu alabilirseniz kadromuzda çok önemli bir boşluk doldurulur" dediği ifade edildi. Yönetim, Manisa ve Kayserispor'un çok istediği Carrusca'yı elden çıkararak bu oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor. Ancak Simplicio'nun Ocak 2007'de alınmaması durumunda önümüzdeki sezonun planlanmasında da düşünüldüğü belirlendi.

Sımplıcıo kimdir?



Palermo'da forma giyen Fabio Henrique Simplicio 23 Eylül 1979'da doğdu. 1.73 boyundaki 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu geçen sezon Parma'da oynuyordu. Orta sahanın göbeğinde oynamasına rağmen farklı pozisyonlarda da görev alabiliyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:19

İLGİLİ HABERLER