Spor
  • 29.3.2013 21:56

G.Saray'dan ilk yolcu belli oldu

Sezon sonunda kadroda ciddi bir temizlik yapmayı planlayan Galatasaray'da ilk yolcu 2.5 sezondur takımda olan ancak sarı-kırmızılı takımda oynadığı maç sayısı 20'yi bulmayan Çağlar Birinci olacak.Galatasaray'da Ünal Aysal'ın başkanlığa, Fatih Terim'in de teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte yaşanan büyük değişimden oyuncular da nasibini aldı ve birçok futbolcu ya bonservisi ile ya da kiralık olarak başka takımlara gönderildi.

Terim, takımda kalan ve kendisi gelmeden önce performans olarak iyi geri dönüş alınamayan, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Emre Çolak gibi, isimlerle ise özel olarak ilgilendi ve birçok platformda yoluna devam eden takımın ihtiyacı olduğu anlarda bu oyunculardan faydalanmasını bildi.

Ancak bir isim var ki, ne takımdan gönderildi, ne de yoklukta bile forma şansı bulabildi.

Denizlispor'dan 2010/11 sezonunda transfer edilen Çağlar Birinci 2,5 yıl sonra, 2013 yılında hala kadroda. Bu sezon forma giydiği maç sayısı Süper Lig'de 18 dakika ve Türkiye Kupası'nda iki maçta 90 dakika olmak üzere sadece 3... Hakan Balta'nın son 2 sezondur yaşadığı performans düşüklüğü sonrası bile formayı asıl mevkisi defansın solu olmayan Albert Riera'ya kaptıran Çağlar Birinci'nin sarı-kırmızı kariyeri yakın bir zamanda sonlanabilir.


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:45

İLGİLİ HABERLER