G.SARAY'DAN VAN'A YARDIM TIRI...
İSTANBUL - Sarı kırmızılı ekibin bu duyarlı davranışı herkes tarafından memnuniyet gördü. Taraftarlarınada çağrı yapan cimbomun yardım malzemeleri dolu tırı en kısa sürede yola çıkacak.
Van'ın Erciş ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen depremden sonra vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri bölgeye yarım için seferber olurken bir yardım duyurusu da Galatasaray'dan geldi. Sarı-kırmızlı kulüp yaptığı açıklamada deprem bölgesine 2 tır yardım malzemesi göndereceğini duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "23 Ekim Pazar günü Van'da meydana gelen ve birçok yurttaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası, yaralanan ve olumsuz koşullarda yaşamlarını devam ettiren yurttaşlarımız için Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray taraftarı bölgeye gönderilecek iki ayrı tır ile yardım elini uzatıyor. Bu bağlamda soğuk havaya, gıdasızlığa, barınaksızlığa karşı gerçekten işe yarayacağı düşünülen yardım malzemesini deprem bölgesine götürecek Galatasaray taraftarlarının
yardım tırı, duyarlı taraftarlarımızın katkısı için 26 Ekim Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da olacaktır. Bu yardım tırı 26 Ekim Çarşamba günü bölgeye hareket edecektir. Kulübümüzün yardım tırı ise bu akşam saat 19.00'da yola çıkacaktır. Duyarlı taraftarlarımızı bir kez daha katkıda bulunmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
(İHA)
Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:52