Spor
  • 20.3.2008 03:08

G.SARAY'IN BELİ BÜKÜLDÜ!.. ASLAN NERDE HATA YAPTI?..

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Başkent'te Gençlerbirliği'ne teslim oldu. Burhan'ın tek golüyle mağlup olan Aslan 15 Nisan'daki rövanş için avantaj yitirirken kaleci Aykut kurtarışlarıyla yine yıldızlaştı. Süper Lig'de haftayı Başkent'teki 1-0'lık Ankaraspor galibiyetiyle kapatan G.Saray dün de Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için Ankara'daydı. Antrenör Ahmet Akcan yönetiminde sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar ilk yarıda vasat bir görüntü çizdi. G.Birliği ise bulduğu bir kaç pozisyonda kaleci Aykut'u geçemeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda G.Birliği pozisyon üreten taraftı. 60'da Erhan'ın şutunu Aykut kurtardı.

OKAN 7 AY SONRA

70'de Kahe’nin kafası direkte patladı. 71'de Burhan durumu 1-0 yaptı. Maçın rövanşı 15 Nisan’da Sami Yen’de oynanacak. Tur için G.Saray'a 2 farklı galibiyet gerekiyor. Bu arada en son 26 Ağustos'taki A.Gücü maçının 90. dakikasında oyuna giren Okan Buruk yaklaşık 7 ay sonra G.Saray'da forma giydi. 15 Ocak'taki Sarıyer maçında sakatlanan Hasan ise dün 9 dakika oynama şansı buldu. G.Saray Kalli’nin yokluğunda Ahmet Akcan yönetiminde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor. Bu sonuçlar camiayı umutsuzluğa sürüklerken, hem kupanın hem de şampiyonluğun bu gidişle kaybedileceğini savunuyorlar. Antrenör Ahmet Akcan yönetiminde sadece alınan kötü sonuçlar değil, oynanan kötü futbol da camianın tepkisini çekiyor.

ALTERNATİF ÇÖZÜM BULUNSUN

Ahmet Akcan yönetiminde bugüne kadar 4 maç oynayan Sarı-Kırmızılılar sadece Ankaraspor’u yenerken G.Birliği’ne de mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, OFTAŞ ve A.Wien maçlarında ise golsüz berabere kaldı. Cim-Bom rakip filelere tek gol atarken kısır sonuçlar dikkat çekti. Taraftarlar bu sorunu yönetimin çözmesini ve Akcan’ın alternatifini bulmasını da bekliyorl

 
 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:56

İLGİLİ HABERLER