G.SARAY'IN DENEMEYE ALDIĞI BİLAL DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK
Galatasaray'da yardımcı antrenör Erdal Keser'in beğendiği gurbetçi Bilal Aziz, dün Antalya'da kampa katıldı. Alman 3. Lig takımlarından Osnabrück'te sol kanatta oynayan 21 yaşındaki genç futbolcu Bilal, beğenilmesi halinde transfer edilecek. Daha çok sol kulvarda görev yapmasına karşın sağda da oynayabildiği belirtilen genç futbolcu teknik direktör Erik Gerets'in onayını alırsa Galatasaray'la sözleşme imzalayacak. Keser bu futbolcunun Galatasaray'a büyük bir fayda sağlayacağını ve transfer edilmesi gerektiğini söyledi. Mardin doğumlu olan Bilal Aziz'in, ailesinin yerleştiği Lübnan'da büyüdükten sonra sivrilip Almanya'ya transfer olduğu öğrenildi.
YÖNETİM İSTİYOR
Futbolcuyla ilgili konuşan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, kendisini uzun süredir izlediklerini belirtti. Sezgin, “Sezon başından beri takipteyiz. Arkadaşlarımız canlı seyrettiler, biz de kasetlerinden izledik. Teknik ekibimizin de herşeyden bsilgisi var. Gelecek vaat eden bir futbolcu. Yaşının genç olması ve sol kanatta oynayacak olması işimize geliyor. Kamp süresince bizimle olacak” diye konuştu. Yabancı konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan G.Saray yönetimi, Bilal'in hem Türk vatandaşı olması ve hem de fiyatının uygun gelmesi nedeniyle bu transfere sıcak bakıyor. Gerets'in olur vermesi halinde futbolcunun hemen kadroya katılması bekleniyor.
Isınma turlarına başladı
Antalya kampında denenmeye başlanan Bilal Aziz, ilk idmanda çıktığı çift kale maçta biraz tedirgin görünse de, özellikle attığı isabetli paslarla dikkat çekmeyi başardı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:13