Spor
  • 18.7.2007 00:29

G.SARAY'IN DOKTORUNDAN HAKAN ŞÜKÜR HAKKINDA İLK AÇIKLAMA!..

DUISBURG - Galatasaray Kulüp doktoru Murat Çevik, sakatlığı süren Hakan Şükür'ün fiziksel çalışmalara başladığını ancak hafif ağrılarının bulunduğunu belirtti.
     Hakan Şükür'ün sakatlılığının ciddiyetini koruduğunu belirten Çevik, ''Halen sakatlığı iyileşmiş değil ama formda kalması için de çalışma yapması gerekiyor. Koşu ve fiziki hareketlerle kondisyondan düşmemesi için dikkat ediyoruz'' dedi.
     Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, yarın akşam Fortuna Düseldorf ile yapacağı hazırlık maçı öncesi takıma taktiksel ağırlıklı antrenman yaptırdı.
     Alman teknik adam, akşam antrenmanında futbolculara hızlı atak ve kanat çalışması yaptırdı. Bire bir adam mücadelesine ağırlık veren Feldkamp'ın, hata yapan futbolcuları sık sık uyarması dikkat çekti.
     Bir buçuk saat süren bir çalışma sonrası Lincoln, Ümit Karan ve Arda, Aykut'un koruduğu kaleye şut çektiler.
     Galatasaray, yarın akşam TSİ 21.00'de Fortuna Düsseldorf takımı ile Paul Janes Stadı'nda hazırlık maçına çıkacak. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:21

İLGİLİ HABERLER