Spor
  • 14.8.2009 00:06

G.SARAY'IN YENİ BOMBASI SERCAN MI?..

Transferde bombalara doymayan Galatasaray'ın şimdi de Bursaspor'un gözde yıldızı Sercan Yıldırım için harekete geçtiği öne sürülüyor !.. Bu zorlu transfer çalışmasını yürüttüğü belirtilen isimse tahmin edileceği üzere Haldun Üstünel !.. Ancak belirmeliyiz ki bu iddia, Bursaspor Yönetimine yakın kaynaklardan doğrulanmış olsa da; birinci ağızlardan doğrulanmıyor.

Bursaspor camiası şu anda şok bir haberle çalkalanıyor !.. Galatasaray'ın transferdeki yıldızı Haldun Üstünel'in bu kez de Sercan Yıldırım için harekata başladığı söyleniyor.

Bursaspor yönetimine yakın kaynaklar, Haldun Üstünel'in Bursa'ya gidip Sercan'ın babası ile görüştüğünü belirtiyorlar. Aldığımız duyumlara göre Üstünel, Sercan'ın babası Kenan Yıldırım ile yemekte buluştu. Görüşmede olumlu sinyaller alan Haldun Üstünel'in rotayı şimdi de Sercan ile 3 yıllık sözleşmesi olan Bursaspor kulübüne çevirdiği ve başkan İbrahim Yazıcı'dan bu futbolcuyu isteyeceği belirtiliyor.

YAZICI NET BİR DİLLE YALANLADI
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise böyle bir gelişme olmadığını söylüyor. Konuyla ilgili Ligtv.com.tr'ye konuşan Yazıcı, Sercan'ın 3 sene daha Bursaspor'da olacağını belirterek, Galatasaray'dan da görüşme talebi gelmediğini net bir dille vurguluyor.

İDDİA DOĞRU OLSA BİLE YALANLANMASI NORMAL
Ancak şu ana kadar tüm transfer çalışmalarını büyük gizlilik içinde yürüten Galatasaray'ın veya Sercan'ı satarsa tribünlerden büyük tepki görecek olan İbrahim Yazıcı'nın şu aşamada böyle bir gelişmeyi doğrılaması beklenmiyor.

Bundan dolayı özellikle Bursaspor camiasında çalkalanmaya yol açan bu iddianın doğru olup olmadığını zaman gösterecek.

(Ligtv.com.tr )

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER