Spor
  • 31.3.2012 17:14

G.Saraylı yıldız Beşiktaş'a gidiyor

G.Saray'da bu sezon kesik yiyen ve formaya hasret kalan tecrübeli futbolcu Servet Çetin'in Beşiktaş'a gideceği iddia edildi.

Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine de “Beşiktaş’la görüşüyorum. Büyük ihtimalle de bu transfer olacak” dediği öğrenildi. Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına gelmesinin ardından formayı adeta unutan Servet Çetin, Sarı-Kırmızılı kulüptenayrılmayı kafasınakoydu. Özellikle genç futbolcu Semih Kaya'nın da takımamonte olmasıyla yedek kulübesine mahkum olan tecrübeli stoperin Beşiktaş ile flörtte olduğu öğrenildi. Bugün'ün haberine göre daha önce Fenerbahçe ve Denizlispor'da başarıyla forma giyen milli stoperin, artık Galatasaray'da forma giyemeyeceğini anlayıncamenajerine, "Bana takımbulun" talimatını verdiği ve sezon sonunda Florya'daki kariyerine kesin olarak noktalamayı kafasına koyduğu öğrenildi.

Tayfur Havutçu rapor verdi

Kulislerde kulüp borçlarını azaltmak adına tecrübeli ve fazlamaliyeti olmayan futbolcular ile yola devam etmek isteyen Beşiktaş'ın Servet Çetin ile ciddi olarak ilgilendiği bilgisi dolaşıyor. Çek futbolcu Tomas Sivok'un istediği parayı çok bulan Siyah-Beyazlılar'da genel koordinatör Tayfur Havutçu'nun Egemen Korkmaz ile Servet Çetin'in geride iyi bir ikili oluşturacağını düşündüğü ve bunu da yönetime rapor ettiği kaydedildi. Servet Çetin'in de yakın çevresine "Beşiktaş ile görüşüyorum. Bu tranfser büyük bir ihtimalle olacak" dediği öğrenildi.

bugün
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER