Gündem
  • 24.4.2007 17:51

GÜL'E TEPKİ GÖSTEREN AK PARTİLİ VEKİLDEN AÇIKLAMA VAR

Uyanık, Başbakan Erdoğan’ın elini öpmek için ayağa kalktığını ancak korumaların kendisini sürüklediğini belirtti. Uyanık, korumalar tarafından dışarıya çıkartılırken, “Olmaz, olamaz bu nasıl bir aday” diye bağırdığı duyulmuştu.


Uyanık yaptığı açıklamada, AKP Grup toplantısında Abdullah Gül’ün adaylığının açıklandığı sırada, kürsüye yöneldiği sırada Başbakan Erdoğan’ın korumaları tarafından itilmesini ve sürüklenmesinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü. Uyanık, şöyle dedi:

“Ben Sayın Başbakanın elini öpmek ve Gül’ü aday olarak gösterdiği için teşekkür etmek için kürsüye yöneldim. Ancak, korumalar beni sürükledi, kolumdan itti. Ben korumalara kızdım. Milletvekili olduğumu söyledim. Sözlerim yanlış anlaşıldı. Ben o sıra o sözleri Başbakanlık korumalarına söyledim.”
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:49

İLGİLİ HABERLER