Yaşam
  • 11.5.2013 00:46

Gülşen üniversitelileri coşturdu

GAZİANTEP Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bilim, Kültür ve Sanat Festivali’nde pop sanatçısı Gülşen, sahne aldı. Gülşen, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Son günlerde çıkarttığı yeni albüm çalışmasıyla hayranlarının beğenisini toplayan pop sanatçısı Gülşen, düzenlenen festival kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin kampüsünde sahne aldı. Danslarıyla beğeni toplayan Gülşen’e, konsere gelen 2 bin hayranı eşlik etti. 2 saat boyunca sahnede kalan Gülşen’e, bir öğrenci sahneye çıkarak rektörlük adına, üzerinde kendi resmi dokunan halıyı hediye etti. Hediyeyi görünce şaşkınlık geçiren Gülşen, "Ay aman. Aaa ben. Uzaktan anlaşılıyor mu bilmiyorum, ama inanılmaz güzel olmuş” diye tepki verdi. Gülşen, konsere gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

HKÜ kampusunda düzenlenen konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gülşen’den önce ünlü motosikletçiler tarafından ‘Ses Show’ yapıldı. Sahne önünde yapılan motosiklet şovu öğrenciler tarafından heyecanla izlendi. Motosikletçilerden sonra sahneye çıkan Gülşen, konseri dinlemeye gelenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Gülşen’e konseri dinlemeye gelen hayranları da eşlik etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER