GÜNEŞ: ''İSTİFA KELİMESİNİN KULLANILMASI ÇOK ÇİRKİN''
İSTANBUL - Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Letonya'ya elenerek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını yitirdikleri için çok üzgün olduklarını kaydederek, ''Ben görev yapıyorum. Asla teslim olmadık, çalışmaya devam edeceğiz. İstifa gibi kelimelerin kullanılması çok çirkin'' dedi.
Şenol Güneş, şok yaşadıklarını ifade ederek, 2-0'dan sonra beklenmedik bir şekilde 2 gol yediklerini, rakibin kazanma duygusunun da maç boyunca daha fazla olduğunu söyledi.
Güneş, gazetecilerin istifa edip etmeyeceği yönündeki soruları üzerine, bu tip konuları şu anda konuşmanın yeri olmadığını belirterek, ''Futbolcularım ve ben, bir yakınımızı kaybetmiş gibi çok üzgünüz. Hepimiz bu ülke için savaştık. Biz eskisi gibi birbirimizi ezerek, eleştirerek bir yere varamayız. Sıkıntı yaşıyorsak, bunu aşmalıyız. Yarınlar için sakin olup, düşünerek çareler üretmeliyiz'' diye konuştu.
Şenol Güneş, karşılaşmada 2. golü bulduktan sonra hemen gol yemelerinin kırılma noktasını oluşturduğunu anlatarak, şöyle konuştu:
''İlk golden sonra direncimiz azaldı. 30 dakika süre bulunmasına rağmen oyun içinde kopmalar ve karamboller olmaya başladı. Rakibin direnci arttı. İlk gol mucizevi bir goldü. Top yerden gelip, kalabalık savunmayı geçip gol oldu. İki maçta da kazanma isteği daha fazla olan Letonya başarılı oldu. Maçın başından sonuna kadar istediğimiz güçte oynayamadık. Türk halkından özür diliyoruz. Borcumuzu ödeyemedik, onlara verdiğimiz sözü yerine getiremedik.''
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:05