Spor
  • 15.11.2004 00:00

GURBETÇİLER MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILDI

İSTANBUL - (A) Milli Takım Futbol Takımı aday kadrosunda yer alan ve Almanya'da futbol yaşamları sürdüren Yıldıray Baştürk ile Halil ve Hamit Altıntop kardeşler, İstanbul'a gelerek, milli takım kampına katıldılar.
     Yıldıray Baştürk, milli takımdan bir süre ayrı kaldığını belirterek, ''Uzun zamandan beri ilk defa milli takıma geliyorum. Sakatlığım vardı. Şimdi milli takıma tekrar döndüğüm için mutluyum'' dedi.
     Yıldıray, Almanya'da yeniden oynamaya başladığını vurgulayarak, ''Ben 5 haftadır Alman liginde forma giyiyorum. Hazır durumdayım. Hocam görev verirse oynarım'' diye konuştu.
     Yıldıray, en son mayıs ayında milli takımda oynadığını hatırlatarak, ''Milli takımda bu sene bir değişiklik var. Futbolcuların yaşları gittikçe ilerliyor. Bu yüzden oyuncuların değişmeleri şart. Biz de bu sene bu değişimi yaşıyoruz. Milli takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Başarılı olacaklarına inanıyorum'' dedi. Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:16

İLGİLİ HABERLER