10 ÇOCUKTAN BİRİ SANAL SEKS YAPIYOR!

1 dk okuma
10 ÇOCUKTAN BİRİ SANAL SEKS YAPIYOR!

Hızlı Özet

Sanal seks yapan çocuklar odalarında bilgisayar başına geçtiklerinde çoğunlukla ailelerine ev ödevi yapıyormuş izlenimi veriyor.

İNGİLTERE’de yapılan bir araştırmaya göre yaşları 11 ila 18 arasında değişen her 10 çocuktan en az biri sanal seks yapmış. Sanal seks yapan çocuklar odalarında bilgisayar başına geçtiklerinde çoğunlukla ailelerine ev ödevi yapıyormuş izlenimi veriyor. Londra Ekonomi Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre internette sörf yapan gençlerin yüzde 49’u ailesine ev ödevi yaptıklarnı söyleyerek yalan attıklarını itiraf etti. Sanal seksi itiraf edenlerin yüzde 53’ü bunu web kamerası aracılığıyla yaptığını söylüyor.

Bu haber 12832 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kılıçdaroğlu’ndan CHP’de ‘mutlak’ tasfiye hareketi! Liste baştan aşağı değişiyor
Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan CHP’de ‘mutlak’ tasfiye hareketi! Liste baştan aşağı değişiyor

Yargının 'mutlak butlan' kararı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) siyasi tansiyon yükseldi. Kemal Kılıçdaroğlu'na parti içinden destek mesajları gelirken, Özgür Özel yönetiminin hukuki itirazları YSK tarafından reddedildi. İki lider arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde ise partinin kurultaya götürülmesi niyeti masaya yatırıldı.

Habervitrini11924 Görüntüleme
Devlet Bahçeli'den Küresel Sisteme Eleştiri ve 'Terörsüz Türkiye' Vurgusu
Gündem

Devlet Bahçeli'den Küresel Sisteme Eleştiri ve 'Terörsüz Türkiye' Vurgusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun mezuniyet töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Batı'nın politikalarını ikiyüzlülük olarak nitelendiren Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye' hedefinin tarihi bir sorumluluk olduğunu belirtti ve 'Türk ve Türkiye yüzyılı' idealine dikkat çekti.

Habervitrini11689 Görüntüleme
Özgür Özel Uzlaşı İddialarını Reddetti: "Kurultaya Kadar Grup Toplantılarını Ben Yöneteceğim"
Gündem
#Ankara#ozgur-ozel#chp

Özgür Özel Uzlaşı İddialarını Reddetti: "Kurultaya Kadar Grup Toplantılarını Ben Yöneteceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, herhangi bir uzlaşıya varılmadığını kesin bir dille ifade etti. Özel, parti kurultayı gerçekleştirilene dek grup toplantılarını kendisinin idare edeceğini ve en kısa sürede kurultayın toplanması gerektiğini vurguladı.

Habervitrini13612 Görüntüleme
CHP 3 Milyonluk binaya 13 Milyon Lira Ödedi
Gündem
#ozgur-ozel#chp#kars

CHP 3 Milyonluk binaya 13 Milyon Lira Ödedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binası alımında usulsüzlük yapıldığı ileri sürüldü. Mülkü satan kişinin kardeşi, parti lideri Özgür Özel'e, 3 milyon TL değerindeki binanın 13 milyon TL'ye alındığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Habervitrini12150 Görüntüleme