2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

1 dk okuma
2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Hızlı Özet

2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi






Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Avaşin bölgesinde 2 PKK'lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.



Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Twitter hesabından operasyon ile ilgili yapılan paylaşımda, "Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Avaşin bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.




Bu haber 459 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14323 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13586 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12125 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9359 Görüntüleme