23 Nisan kutlamasında balon şoku: 5 yaralı

••1 dk okuma
23 Nisan kutlamasında balon şoku: 5 yaralı

Hızlı Özet

“Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonların parlaması sonucu 5 kişi yaralandı.”






Batman'da Atatürk Parkı’nda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında içerisinde helyum gazı bulunan balonların patlaması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonların parlaması sonucu 5 kişi yaralandı.



Atatürk Parkı'nda Vali Ahmet Deniz ile Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Şevket Aksoy'un da katıldığı tören, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.



İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın günün önemine ilişkin konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.



Bu sırada, kadın görevlinin taşıdığı onlarca balon, henüz belirlenemeyen nedenle parladı. Parlama sonucu alevlerden görevli kadın ile 4 kişi yaralandı. 

İlk müdahaleyi Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu ile İl Halk Sağlık Müdürü Vechettin Acar'ın yaptığı yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.



Olayın ardından tören sonlandırıldı.




Bu haber 649 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı
Asayiş

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı

Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde görev yapan Amerikalı kadın astsubaya tacizde bulundukları öne sürülen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Habervitrini11400 Görüntüleme
'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı
Asayiş

'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı

Kütahya'da görev süresi boyunca halkın sevgisini kazanan ve "Trafiğin ablası" olarak anılan kıdemli polis memuru Yasemin Bodur Karasu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi. Karasu'nun beylik silahını kullanarak hayatına son vermesi, görev yaptığı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nde ve kentte büyük üzüntü yarattı.

Habervitrini12123 Görüntüleme
Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı
Asayiş
#basaksehir#öğrenci#bıçaklı saldırı

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı

Yaralı öğrencilerimiz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup ilk bilgilere göre üç öğrencimizin durumunun ağır olduğu değerlendirilmektedir.

Habervitrini9143 Görüntüleme
Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi
Asayiş

Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi

Eyüpsultan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında Başkan Mithat Bülent Özmen’in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 11 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habervitrini9306 Görüntüleme