3 arkadaş 6 gün arayla hayatlarını kaybetti!

1 dk okuma
3 arkadaş 6 gün arayla hayatlarını kaybetti!

Hızlı Özet

Kurtalan ilçesinde 6 Haziran'da bir düğün salonunda düzenlenen silahlı saldırıda 19 yaşındaki Adnan Pekgöz yaşamını yitirmişti.

Siirt'in Kurtalan ilçesindeki düğün salonunda ve Başur Köprüsü mevkisinde meydana gelen iki ayrı olayda, hayatlarını kaybeden 3 gencin arkadaş oldukları öğrenildi.

Kurtalan ilçesinde 6 Haziran'da bir düğün salonunda düzenlenen silahlı saldırıda 19 yaşındaki Adnan Pekgöz yaşamını yitirmişti.

Bu olaydan 4 gün sonra, 10 Haziran'da Başur Köprüsü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 18 yaşındaki Bünyamin Pektaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki Oruç Eviz ise kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Okul arkadaşı oldukları belirtilen üç gencin 6 gün arayla yaşamlarını yitirmesi, yakınlarını ve ilçeyi yasa boğdu.

Bu haber 673 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alihan Kuriş suç örgütünün 37 klasörünü saklayan üyesi yakalandı
Asayiş

Alihan Kuriş suç örgütünün 37 klasörünü saklayan üyesi yakalandı

"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü"ne yönelik soruşturma kapsamında örgütün para trafiği, mali yapılanması ve bağlantılarını içeren 37 klasörün saklanması talimatını verdiği belirlenen şüpheli Mehmet Akay, Antalya'da yakalandı.

Habervitrini13715 Görüntüleme
Alparslan Kuytul sopayı sırtında kırmış
Asayiş

Alparslan Kuytul sopayı sırtında kırmış

"Kuytulcular" olarak bilinen yapılanmanın lideri olan Alparslan Kuytul'la ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Gizli tanık ifadelerine göre Kuytul kendisinden habersiz karar alan bazı örgüt üyelerini sopayla darp etmiş. İfadelerin birinde Kuytul'un darp ettiği bir kişinin sırtında sopa kırdığı belirtildi.

Habervitrini10575 Görüntüleme
Narin Güran soruşturmasına dair içerikler mercek altında
Asayiş

Narin Güran soruşturmasına dair içerikler mercek altında

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT’ın başvurusu üzerine, Narin Güran soruşturma ve kovuşturma süreçlerini itibarsızlaştırmaya yönelik faaliyetler kapsamında “Şeytantepe” belgeseli hakkında adli soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında belgeselin çekim, yapım ve finansman sürecinde rol alan kişiler ile bu kişiler arasındaki para hareketleri mercek altına alındı. Kesinleşmiş yargı kararını ve soruşturmada görev yapan jandarma personeli ile adli makamları hedef alan faaliyetlerin bağlantıları araştırılıyor.

Habervitrini10343 Görüntüleme
İmamoğlu "Rüşvetle iş yapardı"
Asayiş

İmamoğlu "Rüşvetle iş yapardı"

'Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü' davasında, Muscan İnşaat sahibi müşteki tutuksuz sanık Uğur Güngör savunma yaptı. İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde çok büyük servet sahibi olduğunu dile getiren Güngör, "İmamoğlu, Büyükçekmece ve Beylikdüzü Belediyelerinde rüşvetle iş yapmaktadır. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde işleri Fatih Keleş, Adem Soytekin, Murat Çalık ve Tuncay Yılmaz üzerinden takip ederdi. Adem Soytekin, imarsız arsaları kendisine verir, daha sonra imara açar ve bu projelerden büyük gelir Ekrem İmamoğlu'yla paylaşılırdı" dedi.

Habervitrini9084 Görüntüleme