Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle, ligin tamamlanmasına bir hafta kala 26. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da, Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.
TRANSFERDE GÜNDEM YARATAN SÖZLER
Abdullah Kavukcu, transfer gündemine ilişkin ses getiren ifadeler kullandı. Taraftarın desteğinin futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ve transferlerin bu sayede gerçekleştiğini belirten Kavukcu, Victor Osimhen ve Leroy Sane gibi isimlerin bu şekilde geldiğini, Noa Lang'ın ise takımdan ayrılmak istemediğini söyledi. Kavukcu, şu iddiada bulundu:
Bize gelmek isteyip başka kulübe gidenler şimdi haber yolluyor, "Biz gelebilir miyiz?" diye. İsim söylemeyeyim. Anlayanlar anlar.
"BÜTÜN TAKIMLAR BİZE KARŞI BİRLEŞTİ"
A Spor'a verdiği demeçte sezonun meşakkatli geçtiğini vurgulayan Kavukcu, bu yıl tüm takımların Galatasaray'a karşı birleştiği bir mücadele verdiklerini dile getirdi. Her senenin çetin geçtiğini ancak bu sezonun daha farklı bir zorluk içerdiğini ifade eden Kavukcu'nun sözleri şöyleydi:
Bu sene çok zor geçti. Bu sene daha farklı zor geçti. Bütün takımlar birleşti, herkesle savaş verdiğimiz bir sezon geçirdik. Biz bugün şampiyon olduk. İnanılmaz bir taraftarımız var, onlara armağan olsun.
ŞAMPİYONLUK TARAFTARA İTHAF EDİLDİ
Yaşadığı duyguları kelimelerle ifade etmekte zorlandığını belirten Kavukcu, büyük bir mücadele ve savaş verdiklerini kaydetti. Kavukcu, elde edilen başarıyı taraftarlara ithaf ettiğini söyledi.
Bu duygu anlatılmaz. Şu anda da konuşmak istemiyorum. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Çok mücadele ettik, savaştık. Allah'a şükürler olsun, anlatamıyorum kelimelerle. Bugün şampiyon olduk.




