ABROMOVİCH STAR İÇİN 2 MİLYAR 100 MİLYON DOLAR ÖNERDİ Mİ?

1 dk okuma
ABROMOVİCH STAR İÇİN 2 MİLYAR 100 MİLYON DOLAR ÖNERDİ Mİ?

Hızlı Özet

HAFTALIK bu haftaki sayısında Star'ı almak isteyen Musevi kökenli Rus iş adamı Roman Abromovich'in iki milyar 100 milyon dolar önerdiğini yazdı

Satışa çıkarılan Star TV ve gazetesine Musevi kökenli Rus iş adamı Roman Abromovich'in talip olduğu iddiası ekonomi kulislerini karıştırdı. Adı İstanbulspor'un satışında da duyulan Abromovich'in TMSF'nin Star için belirlediği iki milyar 100 milyon doları ödemeye hazır olduğunu söylediği iddia ediliyor. İlk sayımı yapan avukatların, Star TV ve gazetesi için tahmini olarak 700 milyon dolarlık bir fiyat ortaya çıkardığı ancak TMSF tarafından yapılan sayım sonuncuna göre Star için toplam 2 milyar 100 milyon dolarlık bir fiyat ortaya çıkarıldığı belirtiliyor. Kamuoyundan saklanan görüşmeler sonrasında TMSF'nin Abramovich'in teklifini hükümete aktardığı ancak hükümetin görüşünün Star'ın, ''Türk şirketlerine satılması'' yönünde olduğu öne sürülüyor. Hakkında Rus mafyasıyla bağlantılı olduğu iddialar olan Abromovich, İngilizlerin ünlü Chelsea takımını 90 milyon dolara satın alarak dünyada gündemi belirlemişti. Haftalık'ın haberinde Abromoviç'in ilginç yaşamı da irdeleniyor.

Bu haber 1805 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şarkıcı Güllü'nün ölüm gecesinde yeni görüntüler ortaya çıktı
Medya/Magazin

Şarkıcı Güllü'nün ölüm gecesinde yeni görüntüler ortaya çıktı

Şarkıcı Güllü'nün öldüğü geceye ait yeni görüntüler ortaya çıktıYalova'nın Çınarcık ilçesinde 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı.

Habervitrini13601 Görüntüleme
Cem Küçük'ün şüpheli 35 milyon lira para hareketi
Medya/Magazin

Cem Küçük'ün şüpheli 35 milyon lira para hareketi

İstanbul Başsavcılığı’nın Cem Küçük soruşturmasında KOM raporu şüpheli para trafiğini ortaya çıkardı. 2019-2026 döneminde hesaplara giren 35,1 milyon TL’nin 5 milyon TL’lik kısmının gazetecilik geliriyle bağdaşmadığı ve

Habervitrini10314 Görüntüleme
Özlem Gültekin’in ölümünde şoke eden gizli görüntüler
Medya/Magazin

Özlem Gültekin’in ölümünde şoke eden gizli görüntüler

İzmirli Kadın Doğum Uzmanı Dr. Özlem Gültekin'in kliniğindeki şüpheli ölümünün ardından Adli Tıp raporu beklenirken dosyaya şok bir gelişme yansıdı. Evdeki yabancı uyruklu yardımcının, ünlü doktorun gizlice kaydettiği görüntülerini boşanma aşamasındaki eşine 10 bin dolara satmaya çalışırken polisin suçüstü operasyonuyla yakalandığı ortaya çıktı.

Habervitrini9771 Görüntüleme
Bülent Ersoy'un Kuşadası Performansında Tansiyon Yükseldi: Seyirciye Hakaret Etti
Medya/Magazin

Bülent Ersoy'un Kuşadası Performansında Tansiyon Yükseldi: Seyirciye Hakaret Etti

Kuşadası'nda sahne alan Bülent Ersoy'un konseri, teknik aksaklıklar ve organizasyonel sorunlarla başladı. Bir dinleyicinin saatle ilgili sorusu üzerine sanatçının gösterdiği sert tepki ve kullandığı ifadeler geceye damgasını vurdu.

Habervitrini11888 Görüntüleme