Aday gösterilmeyen CHP'liden zehir zemberek açıklama

1 dk okuma
Aday gösterilmeyen CHP'liden zehir zemberek açıklama

Hızlı Özet

İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP Genel Merkezi'nin ilçede kazanamayacak bir aday gösterdiğini savundu.






CHP Parti Meclisi (PM) tarafından yeniden aday gösterilmemesine ilişkin açıklamada bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP Genel Merkezi'nin ilçede kazanamayacak bir aday gösterdiğini savundu.



İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP Genel Merkezi'nin ilçede kazanamayacak bir aday gösterdiğini savundu.



Şahin, CHP Parti Meclisi (PM) tarafından yeniden aday gösterilmemesine ilişkin yaptığı açıklamada, alınan kararı büyük bir hata olarak değerlendirdiğini belirtti.



Kararın ilçeye de haksızlık olduğunu iddia eden Şahin, bu haksızlığın 3 Şubat'ta yapılacak CHP Parti Meclisi toplantısında giderilmesini umduklarını bildirdi.



"AK Parti'nin kazanması için ne gerekiyorsa yaptı"



İlçede CHP oylarını artırdıklarını anlatan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:



"Genel Merkezimiz, Menemen'de kazanamayacak bir ismi aday göstererek adeta CHP'nin kaybetmesi ve AK Parti'nin kazanması için ne gerekiyorsa yaptı. Sayın Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimizden Menemenli hemşehrilerimize yapılan bu haksızlığın acilen giderilmesini istiyorum. Bu kararda ısrar edilirse Menemen AK Parti'ye teslim edilecektir. Karar, şahsım adına veya diğer aday adayı arkadaşlarım adına düzeltilecek olursa 20 yıldan bu yana belediye burçlarında dalgalandırdığımız CHP bayrağı ilelebet inmeyecektir."




Bu haber 550 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum
Gündem
#İsrail#ABD#mekke i̇ttifakı

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum

Anlaşma, üç ülkeden birine yapılacak silahlı saldırının hepsine yapılmış sayılacağı taahhüdünü içeriyor. Haberde, ülke liderlerinin imza töreninin ardından ittifakın belirli bir ülkeyi hedef almadığını vurguladığı aktarıldı.

Habervitrini12724 Görüntüleme
Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13072 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13821 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini13069 Görüntüleme