AK PARTİ "İŞKEMBE ÇORBASI", SP "ÇİĞ KÖFTE" İLE SEÇİM SONUÇLARINI KUTLADI

1 dk okuma
AK PARTİ "İŞKEMBE ÇORBASI", SP "ÇİĞ KÖFTE" İLE SEÇİM SONUÇLARINI KUTLADI

Hızlı Özet

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) seçim zaferi 'işkembe çorbası', Saadet Partisi'nde (SP) ise 'çiğ köfte' ile kutlandı.

DEVLET ARIK
ANKARA - Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) seçim zaferi 'işkembe çorbası', Saadet Partisi'nde (SP) ise 'çiğ köfte' ile kutlandı.

AK Parti Genel Merkezi'nin aşçısından özel olarak işkembe çorbası isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gecenin ilerleyen saatlerinde yemekhaneye çıkarak işkembe çorbası içti. Erdoğan'a bazı bakanlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ve milletvekilleri de eşlik etti. SP'de ise 'başarılı' bulunan seçim sonuçları çiğ köfte ile kutlandı. Genel Merkez'de gecenin ilerleyen saatlerinde çiğ köfte yapıldı. 200 kişilik çiğ köfte partisine parti yöneticileri ve personel katıldı.
Bu haber 1616 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kadın cuma namazında camiye daldı ortalığı karıştırdı
Gündem

Kadın cuma namazında camiye daldı ortalığı karıştırdı

Namaz kılındığı sırada içeri giren bir kadın, cemaatin arasına katılarak ibadet etmek istedi. Durumu fark eden cemaatin tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik oluştu.

Habervitrini13056 Görüntüleme
Bakan Fidan: Terörsüz ortam bölgeye istikrar getirecek
Gündem

Bakan Fidan: Terörsüz ortam bölgeye istikrar getirecek

Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada bölgenin geleceğine ilişkin mesajlar verdi. Terörsüz bir ortamla birlikte Türkiye’nin yanı sıra Suriye ve Irak’ta da istikrarın sağlanmasının bölge ekonomisini canlandıracağını belirten Fidan, yatırımcıların ilgisinin ciddi şekilde artacağını söyledi. "Yapacaklarımızın çok daha başındayız" diyen Fidan, terörün sona ermesiyle birlikte bölgenin ekonomik ve kalkınma performansının mevcut seviyenin katbekat üzerine çıkacağını ifade etti.

Habervitrini13374 Görüntüleme
Erdoğan'dan muhalefete uyarı! "Kritik bir süreçten geçiyoruz"
Gündem

Erdoğan'dan muhalefete uyarı! "Kritik bir süreçten geçiyoruz"

Muhalefete “Büyük Türkiye Mutabakatı” çağrısı yapan Erdoğan "Yüzyılda bir denk gelen çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Siyaset kendini bunu adapte etmeli. Lafla, hamasetle hiçbir yere varılmaz" dedi.

Habervitrini10091 Görüntüleme
Anıtkabir'deki Gövde Gösterisinde Beştepe Çatlağı: CHP’de Mansur Yavaş Depremi!
Gündem

Anıtkabir'deki Gövde Gösterisinde Beştepe Çatlağı: CHP’de Mansur Yavaş Depremi!

Anıtkabir’de Yoktu, Beştepe’de Görüldü: CHP Sözcüsü Öztrak’tan Mansur Yavaş’a Sert sözler...

Habervitrini11998 Görüntüleme