Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Bizim milli içeceğimiz ayrandır" açıklamasının ardından AK Parti Aksaray Merkez İlçe Teşkilatı vatandaşlara ayran dağıtımı yaptı.
Alkolün milli içecek olmayacağını ifade eden İlhan, “Ocakları söndüren, yuvaları yıkan, ekmeğe muhtaç hale getiren alkol lanetinden uzak durulması gerekiyor. Bunun yerine ayran tüketilmesi gerektiğini vurguluyoruz. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sağlamanın yolu alkol değildir. Başbakanımızın açıklamasını destekliyoruz ve onunla aynı düşüncede olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği ayran dağıtımında küçük çaplı izdiham yaşandı. Vatandaşlar da Başbakanın açıklamasının yanında olduklarını belirtti. İranlı bir turist de ayranı çok sevdiğini söyledi. Hava sıcaklığının 28 dereceyi bulduğu Aksaray’da yapılan dağıtım herkese serinletti.
(İHA)
Ak Parti vatandaşa ayran dağıttı!.

Hızlı Özet
“AK Parti Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Yılmaz İlhan, ayranın sağlıklı bir içecek olduğunu ve tüketimini arttırmak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydetti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özgür Özel sinirlendi.. Hep sen başlatıyorsun, yapma
CHP'de mutlak butlan karası sonrası patlak veren tartışmalar devam ederken parti grubunda açıklamalarda bulunan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde atılmak istenen slogana engel oldu.

15 Temmuz’un kronolojisi ilk kez paylaşıldı! Darbe kararı ne zaman alındı?
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 yılında yaptığı hain darbe planının kronolojisi ortaya çıktı. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından ilk kez paylaşılan darbecilerin toplantı trafiğinde dikkat çeken detaylar yer aldı.

Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı!
AK Parti, “Siyasi ve Hukuki Yönleri ile 10. Yılında 15 Temmuz” adlı sempozyum düzenledi. AK Parti Siyasi ve Hukuki işler Başkanlığı tarafından düzenlenen sempozyuma Katar'ın eski Emiri Şeyh Hamad bin Halife Al Sani'nin cenazesi dolayısıyla katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı mesaj gönderdi. Erdoğan, FETÖ'nün, “Hizmet” diyerek, “Himmet” diyerek, “Eğitim” diyerek milletin halisane duygularını 40 yıl boyunca istismar ettiğini, ihanet şebekesinin asıl niyetinin 15 Temmuz gecesi ortaya çıktığını kaydetti.

TBMM'de öğrenci affı mesaisi başladı!
Meclis, üniversitelerle ilişiği kesilen öğrencilere geri dönüş kapısını aralayan af düzenlemesini ve yükseköğretim sistemini uluslararası alana taşıyacak yasa teklifini görüşmek üzere toplandı.