Ali Koç gerdi, Fenerbahçe ile Ahaber birbirine girdi

1 dk okuma
Ali Koç gerdi, Fenerbahçe ile Ahaber birbirine girdi

Hızlı Özet

Ali Koç'un sokağa çektiği taraftar Damadın istifasını isterken hükümete yakın Aspor da topa girdi ve Ali Koç'a ve Fenerbahçe taraftarına adeta savaş açtı.






Fenerbahçe Başkanı olduğu günden bu yana gerilim politikası izleyen Ali Koç sonunda Fenerbahçe taraftarını sokağa dökmeyi bayardı. TFF'nin önüne yığılan Fenerbahçe taraftarı TFF yönetiminin istifasını istedi. Fenerbahçe taraftarının hedefinde sadece TFF yoktu. Ali Koç'un hedef gösterdiği Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'da hedefteydi.

Ali Koç'un sokağa çektiği taraftar Damadın istifasını isterken hükümete yakın Aspor da topa girdi ve Ali Koç'a ve Fenerbahçe taraftarına adeta savaş açtı.



İŞTE AHABER'İN HABERLERİ..



Fenerbahçe ve A Haber arasında Berat Albayrak kavgası! Mesele futbol değil!



Fenerbahçe’nin 1-1 biten Alanyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak’ı işaret ederek "Damat istifa" sloganları atmıştı.



O karşılaşmadaki hakem kararlarına tepki gösteren taraftarlar “Damat istifa” tezahüratlarında bulunurken, taraftarlar, maç sonunda da sosyal medyada bu protestolarını sürdüren mesajlar paylaşmıştı.



Aynı tepkiler dün akşam Türkiye Kupası için oynanan Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle biten Kırklarelispor maçında da devam etti.



Tribünleri dolduran taraftarlar Bakan Albayrak’a tepkilerini “Damat istifa” sloganlarıyla gösterdi.



A HABER SAVAŞ AÇTI



Öte yandan Albayrak'ın kanalı A Haber de Ali Koç ve Fenerbahçe'ye savaş açtı. Trabzonspor'a desteğini sık sık dile getiren Albayrak'ın kanalı, haberlerinde Ali Koç'u, "Mesele futbol da değil melese başka" başlığıyla hedef aldı.



İşte o haberler:









 




Bu haber 944 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aralarında futbolcu, gazeteci ve oyuncuların bulunduğu 18 ünlü gözaltında
Medya/Magazin
#uyuşturucu operasyonu#Aras Bulut İynemli#Sefo

Aralarında futbolcu, gazeteci ve oyuncuların bulunduğu 18 ünlü gözaltında

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, aralarında Aras Bulut İynemli, Sefo ve Nilperi Şahinkaya’nın da bulunduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler gözaltına alındı.

Habervitrini10852 Görüntüleme
Demet Akalın'ın konserinde taciz! ‘Herif her tarafımı elledi ya…’
Medya/Magazin

Demet Akalın'ın konserinde taciz! ‘Herif her tarafımı elledi ya…’

Merter Moda Haftası kapsamında sahne alan Demet Akalın, konser sırasında seyircilerin arasına indiği sırada tanımadığı bir kişinin tacizine uğradığını belirterek tepki gösterdi. Akalın, "Her tarafımı elledi ya alın şunu!" diyerek yardım istedi.

Habervitrini12990 Görüntüleme
Kadir İnanır'dan miras bekleyen 28 kişi avucunu yaladı.. Piyango bir kişiye vurdu
Medya/Magazin

Kadir İnanır'dan miras bekleyen 28 kişi avucunu yaladı.. Piyango bir kişiye vurdu

Kadir İnanır’ın vefatının ardından geride bıraktığı miras için hukuki süreç devam ediyor. Usta oyuncunun üç ayrı vasiyetnamesine ilişkin yeni iddialar gündeme gelirken yasal mirasçı sayısının 28 olduğu öne sürüldü. Öte yandan Kadir İnanır'ın dev mirasında onlarca yüzük, saat ve bankada yüklü parası

Habervitrini11068 Görüntüleme
Kim Kardashian'ı bağlayıp mücevherlerini çalmışlardı! Mahkemeden karar çıktı
Medya/Magazin

Kim Kardashian'ı bağlayıp mücevherlerini çalmışlardı! Mahkemeden karar çıktı

Kim Kardashian'ın 2016 yılında Paris'te silahlı soyguncular tarafından etkisiz hale getirilerek milyonlarca avro değerindeki mücevherlerinin çalınmasına ilişkin davada yeni karar çıktı. Fransız mahkemesi, dünyaca ünlü isme sembolik olarak 1 avro tazminat ödenmesine hükmetti.

Habervitrini12974 Görüntüleme