Ankara Valiliği o filmi yasakladı

1 dk okuma
Ankara Valiliği o filmi yasakladı

Hızlı Özet

Ankara Valiliği 'ahlaksızlığa' dur dedi! Ankara Valiliği, Komünist LGBT'ler grubunun 26. Onur Haftası rezaleti kapsamında organize ettiği, İngiliz yapımı Pride isimli filmin gösterimini yasakladı. 29 Haziran 2018 Cuma 11:30 Ankara Valiliği 'ahlaksızlığa' dur dedi! Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada söz konusu filmin paylaşımlarla halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik ede






Ankara Valiliği 'ahlaksızlığa' dur dedi!



Ankara Valiliği, Komünist LGBT'ler grubunun 26. Onur Haftası rezaleti kapsamında organize ettiği, İngiliz yapımı Pride isimli filmin gösterimini yasakladı.



Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada söz konusu filmin paylaşımlarla halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik edeceği ve provokasyonlara neden olabileceği dile getirildi.



Valilikten yapılan açıklama şöyle:



Çeşitli sosyal medya ve birtakım yazılı ve görsel medya organlarından Komünist LGBT (Lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel) organizesinde; 28.06.2018 günü saat 19.30’da Çankaya ilçesinde bulunan Nazım HikmetKültür Merkez’inde “Onur” (Pride) isimli film gösterisi yapılacağı bilgisi elde edilmiştir.



Söz konusu paylaşımlarla halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik edeceği, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın tehlikenin ortaya çıkabileceği; ayrıca terör örgütlerinin karşıt görüşlü gruplara yönelik eylem arayışı içerisinde olduğu yönündeki istihbari bilgiler göz önünde bulundurulduğunda, yapılmak istenen organizasyona katılacak olan grup ve şahıslara yönelik olarak; birtakım toplumsal duyarlılıklar nedeniyle de bazı kesimler tarafından tepki gösterilebileceği ve provokasyonlara neden olabileceği değerlendirilmektedir.




Bu haber 661 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına
Gündem

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, olası siyasi iş birliklerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’yla ilgili soruya da yanıt veren Arıkan, herhangi bir siyasi partiyle iş birliğine ilke ve prensipler çerçevesinde yaklaşılabileceğini belirterek, “Hayatta olmaz,

Habervitrini10613 Görüntüleme
Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'
Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yaptığı değerlendirmede Yemen ve Suudi Arabistan arasındaki çatışmalarda Mekke Anlaşması'nın devreye girebileceğini söyledi. Fidan, bunun özellikle 'teknik' konularda olabileceğini belirtti

Habervitrini10554 Görüntüleme
Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor
Gündem

Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor

Yıllardır milyonlarca dolar ödenerek yurt dışından getirilen o mucizevi ürün için Anadolu topraklarında yeni bir dönem başladı. Ne düzenli sulama istiyor ne de gübre masrafı çıkarıyor... İthalat rekorları kırılırken gözünü karartıp bu ürünü tarlasına diken çiftçiler, şimdilerde servet kazanıyor.

Habervitrini13916 Görüntüleme
ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor
Gündem

ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor

ABD'nin İran'a yönelik savaşında askeri harcamaların 3 Eylül itibarıyla 43,6 milyar dolara ulaştığı bildirildi. Mühimmat giderleri ise bir ay içinde 6 milyar dolardan fazla artarak 28,1 milyar dolara çıktı.

Habervitrini10136 Görüntüleme