Antalya'da yayla evleri talan edildi

1 dk okuma
Antalya'da yayla evleri talan edildi

Hızlı Özet

Antalya'da yayla evlerine girerek tüm eşyalara zarar veren ve evleri talan eden şahıslar kayıplara karıştı.






Antalya'da yayla evlerine girerek tüm eşyalara zarar veren ve evleri talan eden şahıslar kayıplara karıştı. Evi talan edilen Hüseyin Koparak, "Bunları birileri yönlendiriyor. Bu yaylada evlerin olmasından dolayı rahatsızlık duyuyorlar. Burayı bir tür ranta çevirmeyi planladıklarını düşünüyorum" dedi.



Antalya'nın Korkuteli'ne bağlı İmecik Mahallesi Beydağlarında bulunan, yaz aylarında köylüler tarafından kullanılan yayla evlerinde Ali Zorbaz ve Hüseyin Koparak'a ait evlere giren kişiler, evin içinde bulunan tüm malzemelere zarar vererek kullanılamaz hale getirdi. İmecik yaylasındaki yayla evini kontrol etmek için bölgeye çıkan Hüseyin Koparan, gördükleri manzaraya inanamadı. Evinin talan edildiğini, cam pencerelerin kırıldığını, televizyonun parçalandığını gören Koparan, jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Korkuteli İlçe Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri, evin içinde ve dışında incelemelerde bulunarak rapor tuttu.



"Bunları birileri yönlendiriyor"



Olayla ilgili açıklama yapan Koparan, yapılan çirkin saldırıyı kınadığını ifade ederek, "600 yıllık köyümüz ve yaylamıza yapılana anlam veremedim, mantık yürütemedim. Birileri bu evlere saldırı düzenleyip maddi ve manevi zarar veriyor. Bu şahısların buraya hırsızlık için geldiklerini düşünmüyorum. Bunların amaçları çok farklı bunları birileri yönlendiriyor. Bu yaylada evlerin olmasından dolayı rahatsızlık duyuyorlar. Çünkü burayı bir tür ranta çevirmeyi planladıklarını düşünüyorum. Evime yapılan saldırıyı yetkili olan jandarmaya bildirerek suç duyurusunda bulundum. Bunu yapanların peşini bırakmayacağım. Bütün haklarımı maddi ve manevi olarak alacağım” dedi.




Bu haber 400 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti
Asayiş

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti

16 yaşındaki B.İ., tartıştığı annesi İpek 'İ (34) tabancayla vurarak vahşice katletti. Olay, gece saatlerinde Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Habervitrini13578 Görüntüleme
Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Asayiş

Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre 80 yaşındaki M.Ü., tartıştığı eşi F.Ü.’yü bıçakladı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay, Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ü. (80) ile eşi F.Ü. arasında...

Habervitrini9237 Görüntüleme
Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14364 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13619 Görüntüleme