LONDRA - Londra, Frankfurt ve Paris borsalarındaki bankacılık hisseleri gerilerken, madencilik başta olmak üzere diğer hisseler toparlanmaya başladı.
Londra'daki FTSE 300 endeksi, yüzde 0,1 oranında değer kazandı.
Borsaların toparlanmasında, ABD'deki kurtarma paketinin yeniden görüşülerek kabul edileceği beklentisi etkili oldu.
Bu arada Fransa Merkez Bankası Başkanı Christian Noyer, yaptığı açıklamada, panik yapılacak bir durum olmadığını ve zorlukların üstesinden gelinebileceğini belirterek, piyasalarda güven tazeledi.
Öte yandan, avro, dolar karşısında değer kaybetti.
Avro, 1,4472 dolardan, 1,4392 dolara geriledi.
AVRUPA BORSALARINDAKİ DÜŞÜŞ DURDU

Hızlı Özet
“Avrupa Menkul Kiymet Borsalarindaki düsüs durdu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fondaki paraları İsviçre'ye uçurmuşlar
Fon soruşturmasında İsviçre'deki hesaplara yapılan yüksek tutarlı transferlerin detayları ortaya çıktı

Eurofighter tedarikinde bomba gelişme..
Türkiye'nin Eurofighter Typhoon tedarik sürecinde çalışmalar hız kazandı. Türk uzmanlardan oluşan heyet, İngiltere'deki Kraliyet Hava Kuvvetleri Coningsby Hava Üssü'nde uçak bakım tesislerini inceleyerek bakım-idame süreçleri ve teknik altyapıya ilişkin çalışmalarda bulundu.

Katılımevim ve Birevim'de risk yok! Vatandaş zarar görmeyecek!
Fonlarda yaşanan likidite problemlerinin ardından SPK tasfiye sürecini başlatırken, BDDK denetimindeki tasarruf finansman faaliyetleri ayrı süreçler olarak yürütülüyor. Emlak Katılım’ın devreye girmesiyle Katılımevim ve Birevim’de müşterilerin birikimlerinin korunmasına yönelik çalışma yapılıyor.

Yargıtay: Eşiyle aynı gelir düzeyindeki kadın nafaka alamayacak
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşandığı eşiyle aynı gelir düzeyinde olup düzenli geliri bulunan kadına yoksulluk nafakası bağlanması yönündeki yerel mahkeme kararını hukuka aykırı bularak bozdu.