Babadan kalma evi yıkmayıp üzerine apartman çıktılar

••1 dk okuma
Babadan kalma evi yıkmayıp üzerine apartman çıktılar

Hızlı Özet

“İlginç yapılarıyla dikkat çeken Rize’de ilginç yapılara bir yenisi daha eklendi.”


Rize’nin İkizdere ilçesi Şimşirli köyünde Karadeniz kardeşler babalarından kalan evi yıkmayarak üzerine 4 katlı apartman inşa ettiler.



İkizdere ilçesi Şimşirli köyünde Hüseyin, Hasan, Osman ve Mustafa Karadeniz isimli dört kardeş babalarından kalan evi yıkmak yerine evin tam üzerinde 4 katlı bir apartman inşa etti. İlginç evle ilgili açıklama yapan Mustafa Karadeniz, “Biz dört kardeşiz. Diğer kardeşlerim İstanbul’da yaşıyor. Burada yeni bir ev yapma ihtiyacı duyduk. Dört kardeşiz dört katlı bir apartman yapmaya karar verdik. Ustalar mevcut evin yıkılarak yerine apartman yapılmasının zor olacağını söyledi. Bu nedenle evi yıkmayarak apartmanı üzerinde inşa ettirdik. Bu bizimde hoşumuza gitti. Hem temel sağlam oldu hem de babadan kalma evi yıkmamış olduk. Babadan kalma ev iki kattı. Üst katını söktük. Ancak evin bulunduğu zemin kat en küçük kardeşimin. İster istemez zamanla babadan kalma evi sökmek zorunda kalacağız” dedi.



(İHA)

 


Bu haber 664 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon operasyonu.. Bakan yardımcısının firari damadı teslim olmdu
Gündem

Fon operasyonu.. Bakan yardımcısının firari damadı teslim olmdu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen fon soruşturmasında 4. dalga operasyon gerçekleştirildi. Soruşturmanın kritik isimlerinden Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi İskender Balcı, yurt dışından Türkiye'ye dönerek adli makamlara teslim oldu.

Habervitrini9350 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi, fon krizini de es geçmemiş
Gündem

Kurtlar Vadisi, fon krizini de es geçmemiş

Sermaye piyasasında 131 fonun tasfiyeye alınması ve 7 şirketin işlemlerinin durdurulmasıyla sonuçlanan dev krizin perde arkasındaki usulsüz düzeneğin yıllar önce Kurtlar Vadisi

Habervitrini11579 Görüntüleme
Netanyahu “ahlaki korkaklar” dedi, İzlandalı bakanın yanıtı salonda alkış aldı
Gündem

Netanyahu “ahlaki korkaklar” dedi, İzlandalı bakanın yanıtı salonda alkış aldı

İzlanda Dışişleri Bakanı Thorgerdur Katrin Gunnarsdottir, BM Genel Kurulu’nda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bir gün önce kullandığı “ahlaki korkaklar” ifadesine yanıt verdi. Gunnarsdottir, “Ahlaki korkaklar, yardıma muhtaç insanlara insani yardım ulaştırılmasını engelleyen ve uluslararası hukuku defalarca çiğneyen liderlerdir” dedi. İzlandalı Bakan’ın sözleri salonda alkış alırken, açıklama dış basında Netanyahu’ya doğrudan gönderme olarak yorumlandı.

Habervitrini11225 Görüntüleme
Kız öğrenci Okula pompalı tüfekle geldi
Gündem

Kız öğrenci Okula pompalı tüfekle geldi

Alınan bilgilere göre olay, ilçenin İstasyon Mahallesi'ndeki Polatoğlu İlk ve Ortaokulu'nda meydana geldi. Okulda eğitim gören bir öğrenci, sabah saatlerinde elindeki pompalı tüfekle okul çevresinde görüntülendi. 

Habervitrini9369 Görüntüleme