Bahçede temizlik yaparken insan kafatası buldu!

1 dk okuma
Bahçede temizlik yaparken insan kafatası buldu!

Hızlı Özet

Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde yer alan müstakil evinin yan tarafında bulunan bahçede temizlik yapan Bayram Özkan, yerde bir gördüğü cisme yaklaştı. Gördüğü cismin insan kafatası olduğunu fark eden Özkan, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından bahçede bulunan kafatası incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na, oradan da Antalya Kriminal Polis Laboratuvar M








Antalya'da evinin yan tarafında bulunan bahçede temizlik yapan Bayram Özkan, insan kafatası buldu. Kafatası incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na, oradan da Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü'ne götürülerek incelemeye alınacak.



Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde yer alan müstakil evinin yan tarafında bulunan bahçede temizlik yapan Bayram Özkan, yerde bir gördüğü cisme yaklaştı. Gördüğü cismin insan kafatası olduğunu fark eden Özkan, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından bahçede bulunan kafatası incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na, oradan da Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü'ne götürülerek incelemeye alınacak.











Ekiplerin ilk yaptığı incelemede insana kafatasının 5-10 yıllık olduğu belirlendi. Öte yandan polis ekipleri, bahçede kafatası dışında insana ait kemik olup olmadığını da araştırırken, herhangi bir kemiğe rastlamadı.



'TEMİZLİK YAPARKEN BULDUM'



Müstakil evinin yan tarafındaki bahçede insan kafatası bulan Bayram Özkan, "Bahçe biraz düzensizdi, fare ve haşereler gelmesin diye temizlik yaparken kafatası buldum ve hemen polis ekiplerini aradım. Daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti, ilk kez yaşıyorum ve çok şaşkınım. 400-500 metre ileride bir mezarlık var orayla ilgili olabilir diye düşünüyorum" dedi.










Bu haber 1045 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini11848 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9315 Görüntüleme
111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli
Asayiş

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli

İletişim Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformu X'te manipülatif ve spekülatif borsa paylaşımları yaptığı belirlenen 111 hesaba erişim engeli getirildi.

Habervitrini9872 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünde soruşturma sürerken ev hapsine çarptırılan koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'un ifadesi ortaya çıktı. Uğur; Kozinoğlu’na verdiği dil altı hapının kaynağını hatırlamazken, kamera görüntülerinde elinde görülen cismi de odadan çıkarılan bardağın neden kendisine gösterildiğini de anlatamadı.

Habervitrini12496 Görüntüleme