Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

••1 dk okuma
Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

Hızlı Özet

“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrası DEM Partili Ahmet Türk'ü arayarak tebrik etti.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrası DEM Partili Ahmet Türk'ü arayarak tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Ekonomi Hareketi (DEM) Partisi’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Türk ile telefonla görüştü. Görüşmede Bahçeli’nin, Türk’e "Terörsüz Türkiye" sürecindeki katkılarından ötürü tebriklerini ilettiği ve sağlığını sorduğu öğrenildi.

AHMET TÜRK'ÜN SAĞLIK DURUMUNU SORDU

Bahçeli’nin, Türkiye’nin demokratikleşme ve barış sürecine yönelik atılacak adımlar hakkında Türk ile fikir alışverişinde bulunduğu ve kendisinin bu önemli süreçteki rolüne değindiği ifade edildi. MHP lideri, ayrıca Türk’ün sağlık durumunu merak ettiğini belirterek, geçmişteki başarılarının Türkiye için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bu haber 544 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük
Gündem

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük

İran dini lideri Mücteba Hamaney’in savaşın ilk günlerinde ağır yaralandığı ve saldırıya uğrayan bir hastanenin enkazından çıkarıldığı iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ise bu iddiaları reddederek Hamaney’in "tıbbi açıdan tamamen sağlıklı" olduğunu açıkladı. Pezeşkiyan, Hamaney’le son görüşmesinin 7 saatten fazla sürdüğünü de söyledi.

Habervitrini10262 Görüntüleme
İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi
Gündem

İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi

İstanbul’da AKOM’un uyarılarının ardından bazı bölgelerde sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle cadde ve yollarda su birikintileri oluşurken, bazı iş yerleri ve evleri su bastı.

Habervitrini14389 Görüntüleme
Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz
Gündem

Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te 1143 İsraillinin İsrail polisinin koruması altında Mescid-i Aksa’ya girmesine Türkiye’den peş peşe tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı baskını kınarken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Harem-i Şerif’in tarihi statüsünü hedef alan eylemlerin kabul edilemez olduğunu belirterek İsrail’e "derhal son verin" çağrısında bulundu. Bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan geldi.

Habervitrini14572 Görüntüleme
"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak
Gündem

"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Terörsüz Türkiye sürecinde hükümet nezdinde bir kurul teşkil ettirildi. Yarın sabah ikinci toplantımızı yapacağız" dedi.

Habervitrini13806 Görüntüleme