Bakan Gül: Açık görüşler başlıyor

1 dk okuma
Bakan Gül: Açık görüşler başlıyor

Hızlı Özet

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, açık görüşlerin 1 Aralık Çarşamba günü başlayacağını duyurdu.






Bakan Gül tarih verdi! Açık görüşler başlıyor



Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, açık görüşlerin 1 Aralık Çarşamba günü başlayacağını bildirdi.



Bakan Gül, yaptığı açıklamada; "Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye kararıyla açık görüşler uzun bir aranın ardından 1 Aralık Çarşamba günü başlayacak." dedi.



Açık görüşlerle ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Corona virüs nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde, kaldırılan cezaevlerinde açık ziyaretçi görüşleri ile ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den açıklama geldi. Cezaevlerinde tutukluluk hali devam eden binlerce mahkum yakınını ilgilendiren karar belli oldu. Bakan Gül, açık görüşlerin uzun aranın ardından yeniden başlayacağını bildirdi. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından ertelenen görüşler bir kez uzatılmıştı. Peki, açık görüşler ne zaman başlayacak 2021? İşte, cezaevi açık görüşlerin başlayacağı tarih.



Açık görüşler ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı belli oldu. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir engellenen açık görüşler Bilim Kurulu'nda istişare edildi. Mahkum ve mahkum yakınlarını ilgilendiren karar neticesinde, cezaevlerinde görüşlerin açılacağı tarih yeniden değerlendirildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye kararıyla açık görüşlerin 1 Aralık Çarşamba günü başlayacağını bildirdi.



AÇIK GÖRÜŞLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?



Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye kararıyla açık görüşler uzun bir aranın ardından 1 Aralık Çarşamba günü başlayacak." dedi.



 




Bu haber 821 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13739 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini12969 Görüntüleme
ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!
Gündem

ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!

ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararını 30 Eylül 2027'ye kadar uzatmasına Türkiye'den tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, kararın Ada'daki taraflar arasındaki güveni daha da zedeleyebileceği uyarısında bulunurken, Kıbrıs Türk halkının hak ve güvenliğinin korunmaya devam edeceğini bildirdi.

Habervitrini10473 Görüntüleme
CHP Genel Merkezi Dondu Kaldı! Mansur Yavaş'tan Ezber Bozan Beştepe Çıkışı!
Gündem

CHP Genel Merkezi Dondu Kaldı! Mansur Yavaş'tan Ezber Bozan Beştepe Çıkışı!

Son dakika haberler - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de gerçekleştirdiği kritik görüşmeye dair yeni bir açıklamada bulundu. Yavaş, 'Bu ülkeyi yönetenlerle görüşmeyeceksek nasıl hizmet edeceğiz? Görüşmeye devam edeceğiz” dedi. CHP'den...

Habervitrini10285 Görüntüleme