Başbakan'ın evinin yakınındaki askerlerin ters yola girdikleri anlaşıldı
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Üsküdar Kısıklı'daki evinin yakınlarında durdurulan içinde 4 askeri bulunduğu aracın ters yola girdiği anlaşıldı.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre herhangi bir güvenlik probleminin olmadığı, 4 erin dağıtım izni için İstanbul'da bulundukları, araçlarıyla ters yola girmeleri nedeniyle trafik cezası uygulanarak serbest bırakıldıkları bildirildi.
BAŞBAKAN'IN EVİNİN YANINDA DURDULAN ASKERLERE CEZA

Hızlı Özet
“Başbakan'ın evinin yakınında durdurulan askerlere trafik cezası kesildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Skandal.. Netanyahu BM kürsüsünden tüm dünyayı çağrı cihazıyla tehdit etti
Netanyahu'nun kürsüye çıkmasının ardından çok sayıda ülke heyeti, İsrail'in Gazze'deki soykırımı ve ateşkese rağmen saldırılarını sürdürmesine, işgal altındaki Batı Şeria'daki toprak gasplarına, Suriye ve Lübnan'a yönelik saldırılara tepki göstermek amacıyla Genel Kurul salonunu terk etti.

TAYFUN BLOK-3'ten Gövde Gösterisi! Mach 5 Hızı Aşan milli hipersonik TAYFUN BLOK-4 Geliyor
Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından muhtelif miktarfa TAYFUN Blok-2 Füzesi'nin muayene ve kabul faaliyetinin tamamlandığını duyurdu.

İşte Netanyahu'nun konuşması sırasında salone terk eden ve etmeyen ülkeler
Netanyahu kürsüye çıktığı anda onlarca ülkenin temsilcisi toplu halde yerlerinden kalkarak salonu boşaltmış ve kapılarda yoğunluk oluşturmuştur. Salondan ayrılan başlıca grup ve ülkeler şunlardır:

Netanyahu protesto için salondan ayrılan ülkelere küfretti
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun konuşması protestolarla başladı. Netanyahu kürsüye çıktığı sırada çok sayıda ülkenin heyeti salonu terk ederken, salonda yuhalama sesleri yükseldi. Protestolara tepki gösteren Netanyahu, “Henüz ayrılmamış başka ahlaki korkaklar varsa salonu terk etsin” dedi.