Alınan bilgiye göre, Çavuşlu köyü Bahçedere mevkiinde ceset bulan vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu ve başının taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Keçiöeren Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
BAŞI TAŞLA EZİLMİŞ ERKEK CESEDİ BULUNDU!..

Hızlı Özet
“Ankara'nin Bala ilçesinde bir erkek cesedi bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

7 ilde eş zamanlı Gülistan Doku operasyonu
Operasyonun Kapsamı ve Hedefi: Delillerin karartılması, resmi belgelerde usulsüzlük yapılması ve soruşturma sürecine müdahale edildiği iddiaları üzerine 7 ilde eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Gülistan Doku soruşturmasında 6. dalga operasyon: 11 şüpheliye gözaltı
Gülistan Doku soruşturmasında 6. dalga operasyon: 11 şüpheliye gözaltı kararı! Aralarında emniyet mensupları da var

Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz de gözaltına alındı
Van'da düzenlenen düğünde takılan altınlarla gündeme gelen Mehmet Fatih Tançalan'ın ardından sosyal medya fenomeni olan eşi Çağla Öz de gözaltına alındı. İstanbul'da Mali Şube ekiplerince yakalanan Öz'ün emniyetteki işlemleri sürüyor.

'Vanlı Kara Haydar'ın eşi sosyal medya fenomeni Çağla Öz yakalandı
Sanal medya ünlüsü Çağla Öz ile yine sanal medyada 'Vanlı Kara Haydar' olarak tanınan Mehmet Fatih Tançalan'ın pazar günü Van'da düzenlenen düğününe ait görüntüler, çeşitli medya organlarında geniş yankı uyandırdı.