ANKARA - Dağıtım şebekelerinde daha önceden planlanan yıllık bakım, onarım ve kablo bağlantısı çalışmaları nedeniyle 2 Aralık Pazar günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesintisinin uygulanacağı yerler ve saatleri şöyle:
Altındağ'da 08.30-13.30 saatleri arası; Ulubey Mahallesi, Ereğli, Akçakale sokaklar, PTT Evleri Mahallesi'nin bir kısmı.
13.00-18.00 saatleri arası; Ulubey Mahallesi Demirhendek Caddesi, Tezcan, Atılgan, Karabiga sokakların bir kısmı.
10.00-15.00 saatleri arası; Eşdost Sokak, Plevne Sokak'ın bir kısmı, Rüzgarlı Sokak'ın bir kısmı, Çankırı Caddesi'nin bir kısmı.
09.00-14.00 saatleri arası; Ali Ersoy Mahallesi, Hurma, Kına, Reyhan, Ladin sokaklar, Malazgirt Caddesi'nin bir kısmı ve çevresi, Siteler Mahallesi, Sarıçam, Açıktan sokaklar, Karacakaya Caddesi Aydınlık girişi, Sırma, Savun sokaklar.
Çamlıtepe Caddesi, Ulubat, Fatin sokaklar ve civarı.
Yenimahalle'de, 10.00-15.00 saatleri arası; Macun Mahallesi 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. caddeler, 59, 60. sokaklar, Erciyes iş yerleri Sitesi ve civarları.
Gölbaşı'nda, 10.00-14.00 saatleri arası; İlçe Kaymakamlık Binası, Adliye Binası, Vergi Dairesi, Gazi Üniversitesi, Devlet Hastanesi, 2 numaralı sağlık ocağı, 127, 161, 162. sokaklar.
BAŞKENTTE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Hızlı Özet
“Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesintisinin uygulanacağı yerler ve saatleri şöyle:”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hava tersine dönüyor! Sıcaklıklar bir anda düşecek!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, yeni hava durumu raporunu değerlendirdi. Özdemirci, hava sıcaklığının hafta başından itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağını belirtti.

Okullarda güvenlik seferberliği! Bakan Çiftçi tedbirleri sıraladı
2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde, milyonlarca öğrenci ve öğretmenin huzurla okula gidip gelmesi için okul ve çevrelerinde uygulanacak güvenlik tedbirleri artırıldı. Tedbirleri açıklayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 81 ilde emniyet ve jandarmanın sahaya indiğini, asayiş, narkotik ve trafik denetimlerinin sıklaştığını duyurdu. Bakan Çiftçi “81 ilimizde 31 bin okul bahçe görevlisi için planlamamızı tamamladık. 2 bin 804 el dedektörü tedarik ettik. Gayemiz çok açık; çocuklarımız güven içinde eğitim görsün, anne babalarımızın gözü arkada kalmasın” dedi.

İşte dar gelirliye kiralanacak evler! İşte İstanbul’daki TOKİ konutları
İstanbul’da dar gelirli vatandaşların uygun fiyatlarla konuta erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen kiralık sosyal konut projesinde ilk evlerin görüntüleri ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir’deki örnek daireleri paylaşarak vatandaşlara konutların nasıl olacağını gösterdi.

Bakan Fidan'dan 'SDG' ve 'İsrail' mesajı! "Fesih derhal hayata geçirilmeli"
Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, Şam'da yaptığı açıklamada SDG'nin fesih kararının önemli olduğunu vurguladı. "Bu adım zaman geçmeden sahada hayata geçmelidir" diyen Fidan, "İsrail bölgede tehdit oluşturuyor. İsrail'in adımları terörle mücadeleye zarar veriyor" ifadelerini kullandı. Fidan ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'yi ziyaret edeceğini ve hazırlıkların sürdüğünü açıkladı.