Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

2 dk okuma
Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

Hızlı Özet

İş insanları, oyuncular, mankenler... Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

İş insanları, oyuncular, mankenler... Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

VIP uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Bebek Oteli'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'ın gözaltına alındığı rezidansın deposunda aralarında iş insanlarının, oyuncuların ve mankenlerin de olduğu çok sayıda ünlünün şantaj arşivi bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ünlülere yönelik yürüttüğü uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında, uyuşturucunun merkezi konumundaki Bebek Otel'de VIP uyuşturucu partileri düzenlendiği ortaya çıkmıştı. Özellikle gizliliğe büyük önem gösterilen işletmede, ünlü isimlerin otele geldiklerinin bilinmemesi için farklı isimlerle odalara kayıt ettirildiği tespit edilmiş, otelin sahibi Muzaffer Yıldırım ile işletme müdürü Arif Altunbulak tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın derinleştirdiği soruşturmada Muzaffer Yıldırım'ın gözaltına alındığı Şişli'deki rezidansa Başsavcılık talimatıyla tekrar baskın yapıldı. Yıldırım'ın kumarhaneye çevirdiği rezidansın alt katındaki depodan dev bir arşiv çıktı.

 

İş insanları, oyuncular, mankenler... Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

FLASH DİSK, KAYIT CİHAZLARI...

Sabah'ta yer alan habere göre kumarhaneye dönüştürülen rezidansın deposunda 30'dan fazla flash disk, yüzlerce CD ile güvenlik kamera sistemlerinin kayıt cihazları bulundu. Rezidansın deposunda bulunan dev arşivdeki bazı flaş disklerin şifreleri güvenlik birimleri tarafından kırıldı.

İş insanları, oyuncular, mankenler... Bebek Otel skandalı büyüyor: Muzaffer Yıldırım'ın şantaj arşivi ortaya çıktı

OTELİ ŞANTAJ ÜSSÜ OLMUŞ

Açılan birçok dijital materyalin incelenmesiyle soruşturma farklı bir boyuta evrildi. Özellikle gizliliğe büyük önem gösterildiği, ünlü isimlerin otele geldiklerinin bilinmemesi için farklı isimlerle kayıt ettirildiği izlenimi verilen Bebek Otel'de VIP partilerin güvenlik kameralarının yanı sıra gizli kameralarla da kayıt altına alındığı tespit edildi.

ÜNLÜLERE AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Muzaffer Yıldırım'ın depoda sakladığı dev arşivde partilere katılan iş adamları, sanatçılar, oyuncular, mankenler ve fenomen isimlerin görüntüleri bulundu. Birçoğu gizli kameralarla kayıt edilen görüntülerin arasında bulunan tüm dijital materyaller siber birimlere deşifre edilmesi için teslim edildi.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR BİLE ARŞİVLENMİŞ

Otelin giriş ve çıkışlarında, kat koridorlarında, oda girişlerinde, restoran bölümünde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini barındıran kayıt cihazlarının da yine rezidansın deposunda saklandığı bildirildi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Yıldırım'ın bağlantıları istihbarat birimleri tarafından da mercek altına alındı. Görüntülerin yurtdışı istihbarat birimleri ya da farklı isimlerle paylaşılıp paylaşılmadığı da inceleme alındı.

 

Bu haber 1216 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daireden Ceset Fışkırdı: Bıçak ve Mermi İzleri! Sır perdesi aralandı
Asayiş

Daireden Ceset Fışkırdı: Bıçak ve Mermi İzleri! Sır perdesi aralandı

Evin sahibi Kadir Çiçek'i ziyaret etmek için öğle saatlerinde adrese giden arkadaşı Fatih Horoz, polis merkezinde verdiği ifadede dehşet anlarını anlattı. Çiçek’in kendilerine "Kız arkadaşım gelecek, sonra gelin" diyerek evden gönderdiğini belirten Horoz, akşam saatlerinde geri döndüğünde kapının açık olduğunu ve yerde hareketsiz yatan cesetleri gördüğünü söyledi.

Habervitrini9759 Görüntüleme
MHP'li vekilin eski koruması 4 dakikalık video çekip, canına kıydı!
Asayiş

MHP'li vekilin eski koruması 4 dakikalık video çekip, canına kıydı!

Şişli’de evinde başından vurulmuş halde bulunan 33 yaşındaki Batuhan Bıyıkoğlu’nun, bir dönem MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı’nın ailesinde koruma olarak görev yaptığı öğrenildi. Bıyıkoğlu’nun teyzesine WhatsApp’tan “Anneme destek verin, yalnız bırakmayın” mesajı gönderdiği, odasında ise video kaydına ilişkin bir not bulunduğu belirlendi.

Habervitrini12475 Görüntüleme
FETÖ'nün izdivaç havuzu çökertildi.. Fotoğraf, Yaş, Meslek Hepsini Kaydetmişler...
Asayiş

FETÖ'nün izdivaç havuzu çökertildi.. Fotoğraf, Yaş, Meslek Hepsini Kaydetmişler...

İstanbul merkezli olarak 8 ilde düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün evlilikleri örgütsel kriterler doğrultusunda yönlendirdiği değerlendirilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında dijital platformlarda aday listeleri oluşturulduğu ve kişilerin belirlenen özelliklere göre eşleştirildiği tespit edildi.

Habervitrini13631 Görüntüleme
Manisa Turgutlu'daki okul saldırısında 2'si ağır 10 öğrenci yaralandı
Asayiş

Manisa Turgutlu'daki okul saldırısında 2'si ağır 10 öğrenci yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde okul önünde silahla ateş açılması sonucu 10 öğrenci yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 15 yaşındaki öğrenci H.O. yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini12871 Görüntüleme