Bir aylık karısını sevgilisiyle yakaladı, ikisini de infaz etti

2 dk okuma
Bir aylık karısını sevgilisiyle yakaladı, ikisini de infaz etti

Hızlı Özet

Aydın'ın Söke ilçesinde, Erkan Aslan (31) isimli şahıs, bir aylık eşi Nurgül Aslan (25) ile gayrimeşru ilişki yaşadığını iddia ettiği Ercan Zengin'i bir otomobilin içinde yakaladı. Şüphelinin silahla ateş açması sonucu Nurgül Aslan ve Ercan Zengin yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Söke ilçesinde bir pazar yerinde, park halindeki bir otomobile yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı, çifte cinayet ile neticelendi. Meydana gelen olayda, Ercan Zengin (31) ve Nurgül Aslan (25) isimli iki kişi hayatını kaybetti.

PAZAR YERİNDE DEHŞET ANLARI

Aktarılan bilgilere göre, 31 yaşındaki Erkan Aslan, henüz bir ay önce hayatını birleştirdiği eşi Nurgül Aslan'ın, Ercan Zengin ile bir ilişkisi olduğundan şüpheleniyordu. Eşini ve Zengin'i pazar alanındaki bir aracın içerisinde birlikte bulan Aslan, yanında taşıdığı tabancayla araca defalarca ateş açtı.

Yaylım ateşi sonucu araçta bulunan Ercan Zengin olay mahallinde yaşamını yitirirken, ağır şekilde yaralanan Nurgül Aslan ise çağrılan ambulansla hastaneye sevk edildi.

BİR AYLIK GELİN HASTANEDE CAN VERDİ

Hastanede tedavi altına alınan 25 yaşındaki genç kadın, hekimlerin uyguladığı tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erkan Aslan ve Nurgül Aslan çiftinin yalnızca bir ay önce dünya evine girdikleri ve bu evliliğin yasak aşk iddiaları sebebiyle kanlı bir şekilde son bulduğu ifade edildi.

Ercan Zengin

KATİL ZANLISI SİLAHIYLA TESLİM OLDU

Silah seslerinin duyulmasıyla pazar yerinde büyük bir panik hâkim olurken, yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda emniyet ve sağlık personeli yönlendirildi. Olay yeri inceleme birimlerinin araç ve etrafında yaptığı araştırmalarda çok sayıda boş kovan tespit edildi.

Erkan Arslan

Yeni Asır'ın haberine göre, çifte cinayetin faili olan zanlı Erkan Aslan, bir süre sonra olayı gerçekleştirdiği suç aleti silahla birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne giderek adalete teslim oldu. Hadiseye ilişkin başlatılan çok yönlü tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Aydın’ın Söke ilçesinde Çarşamba Pazarı’nda park halindeki bir otomobile yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e çıktı.

Olay yerinde yaşamını yitiren sürücü Ercan Zengin’in ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nurgül Aslan ile karnındaki bebeği de kurtarılamadı.

Saldırıda ağır yaralanan 25 yaşındaki Nurgül Aslan ise ilk müdahalesinin ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından durumu ağır olduğu için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen genç kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Nurgül Aslan’ın karnındaki bebeğin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kaynak:sabah.com.tr
Bu haber 13968 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR