Biri turuncu kategorideki 2 terörist öldürüldü

1 dk okuma
Biri turuncu kategorideki 2 terörist öldürüldü

Hızlı Özet

Bakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Şehitlerimiz emin olsunlar... Bir bir hesap soruluyor, sorulacak! Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da, ağaç kesmeye giderken PKK tarafından katledilen 5 vatandaşımızı ve Kahraman Jandarma'mız Mehmet Çelik'i Şehit eden, biri Turuncu, 2 terörist etkisiz. Kahramanlarımızın eline sağlık"






İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da 5 vatandaş ve 1 jandarmayı şehit eden biri "turuncu" kategorideki PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.



Diyarbakır'da PKK'lıların saldırısı sonucu 5 vatandaş ve Jandarma Mehmet Çelik şehit olmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında o teröristlerin öldürüldüğünü açıkladı.



"BİRİ TURUNCU 2 TERÖRİST ETKİSİZ. KAHRAMANLARIMIZIN ELİNE SAĞLIK"



Bakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Şehitlerimiz emin olsunlar... Bir bir hesap soruluyor, sorulacak! Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da, ağaç kesmeye giderken PKK tarafından katledilen 5 vatandaşımızı ve Kahraman Jandarma'mız Mehmet Çelik'i Şehit eden, biri Turuncu, 2 terörist etkisiz. Kahramanlarımızın eline sağlık"





 




Bu haber 969 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini11637 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9279 Görüntüleme
111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli
Asayiş

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli

İletişim Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformu X'te manipülatif ve spekülatif borsa paylaşımları yaptığı belirlenen 111 hesaba erişim engeli getirildi.

Habervitrini9856 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünde soruşturma sürerken ev hapsine çarptırılan koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'un ifadesi ortaya çıktı. Uğur; Kozinoğlu’na verdiği dil altı hapının kaynağını hatırlamazken, kamera görüntülerinde elinde görülen cismi de odadan çıkarılan bardağın neden kendisine gösterildiğini de anlatamadı.

Habervitrini12481 Görüntüleme