Boşanmayı hazmedemedi: 4 ölü 2 yaralı

1 dk okuma
Boşanmayı hazmedemedi: 4 ölü 2 yaralı

Hızlı Özet

Yüksel Çağlar, TIR şoförlüğü yapan eşi Halil Çağlar'la (47) aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle Nizip'teki baba evine döndü. Boşanma davası açan Yüksel Çağlar'ın babasının evine dönmesini hazmedemeyen Halil Çağlar, dün sabah erken saatlerde kayınpederi ve kayınbiraderlerinin yaşadığı aile apartmanına geldi.

Gaziantep'te TIR şoförlüğü yapan Halil Çağlar boşanma aşamasında olduğu eşi Yüksel Çağlar'ı ve iki kayınbiraderini öldürdü. Kızı ve baldızını da ağır yaraladı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde TIR şoförlüğü yapan bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinden 3 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladı. Belkıs Mahallesi Kısa Sokak'ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti.Yüksel Çağlar, TIR şoförlüğü yapan eşi Halil Çağlar'la (47) aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle Nizip'teki baba evine döndü. Boşanma davası açan Yüksel Çağlar'ın babasının evine dönmesini hazmedemeyen Halil Çağlar, dün sabah erken saatlerde kayınpederi ve kayınbiraderlerinin yaşadığı aile apartmanına geldi.

Burada kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak ile tartışan Çağlar, 2 kayınbiraderini ve eşi Yüksel Çağlar'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Cani koca, 21 yaşındaki kızı Nimet ve baldızı Adile Oymak'a da ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

KIZI VE BALDIZI AĞIR YARALI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymak ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, ölenlerin cansız bedenleriyse savcının olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

CANINA KIYDI
Kanlı saldırının ardından olay yerinden otomobille kaçan şüpheli Halil Çağlar, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi girişinde kurulan polis uygulama noktasında yakalanacağını anlayınca katliam yaptığı silahla yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


 

Bu haber 784 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14338 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13598 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12180 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9368 Görüntüleme