Bozkurt Merih Demiral, Fenerbahçe yolunda!

••2 dk okuma
Bozkurt Merih Demiral, Fenerbahçe yolunda!

Hızlı Özet

“Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde ve Samet Akaydin'in yer aldığı stoper rotasyonuna bir takviye daha yapacağı ileri sürüldü.”

Suudi Arabistan kulübü Al Ahli'nin, milli futbolcu Merih Demiral'ın Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmasına izin verdiği ileri sürüldü.Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şu ana kadar yalnızca Levent Mercan'ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, transferde atağa kalkmayı istiyor.

Fenerbahçe, bir stoper daha istiyor

Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde ve Samet Akaydin'in yer aldığı stoper rotasyonuna bir takviye daha yapacağı ileri sürüldü.

Sarı-lacivertlilerin, Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımız ile gösterdiği performansla beğenileri toplayan savunma oyuncusu Merih Demiral'ı yeniden renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Kulübü görüşmelere izin verdi

AFC4NET'te yer alan habere göre; Merih'in kulübü Al Ahli, oyuncunun Fenerbahçe ile görüşmelere başlamasına izin verdi.

Haberde, kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği de ifade edildi.Fenerbahçe A Takımı'nda forma giyemedi

Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında adım atan Merih, 2016'da A Takım formasını giymeden bedelsiz bir şekilde Portekiz ekibi AC Alcanenense'ye transfer olmuştu.

Bu kulüpler dışında Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta formaları da giyen Merih Demiral, geçen sezonun başında 16.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Al Ahli'nin forması ile toplamda çıktığı 21 maçta 1 gol ve 1 asitlik performans sergiledi.

A Milli Takım formasını da 48 kez sırtına geçiren 26 yaşındaki stoper, 4 kez gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe forma hediye etmişti

Geçtiğimiz aylarda "Fenerbahçe içimde bir yara, hayallerim vardı." açıklamasını yapan milli futbolcuya sarı-lacivertli kulüp, forma hediyesinde bulunmuştu.

Bu haber 1140 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!
Gündem

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!

30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Tarih belli olurken, cep telefonunu kapatan Cemil Tugay’ın danışmanlarına verdiği talimat ise dikkat çekti.

Habervitrini13285 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi

Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu birtakım olaylar konusunda duyduğum kaygıları ifade etmeye çalışırken; kullandığım bazı ifadelerin maksadını aştığını ,çarpıtıldığını ve partimizin kurumsal kimliğini, dava arkadaşlarımızı ve yıllardır büyük bir fedakârlıkla hizmet eden teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakan bir görüntü oluşturduğunu müşahade ediyorum.

Habervitrini13387 Görüntüleme
Adana'nın beşik gibi sallanıyor
Gündem

Adana'nın beşik gibi sallanıyor

Adana'nın Saimbeyli ilçesi 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir kez daha sallandı. İlçede 4.4 büyüklüğünde üçüncü bir deprem meydana geldi.

Habervitrini12331 Görüntüleme
NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı
Gündem

NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı

Türkiye, uzay ve havacılık dünyasının en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. NASA, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77. Uluslararası Astronotik Kongresi için programını açıklarken, Artemis'ten Mars'ta yapay zekaya, Ay araştırmalarından uzayda üretime kadar kritik başlıkların Türkiye'de masaya yatırılacağı duyuruldu.

Habervitrini13788 Görüntüleme