Bu siyonist katilleri Türkiye’den derhal kovun!

1 dk okuma
Bu siyonist katilleri Türkiye’den derhal kovun!

Hızlı Özet

Türkiye’de yaşayan bazı Yahudilerin Filistin halkına karşı savaştığını biliyor muydunuz? Hukukçu Muharrem Balcı Filistin'de kardeşlerimizi katleden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yahudilerin yargılanması gerektiğini söyledi.







Türkiye’de yaşayan bazı Yahudilerin Filistin halkına karşı savaştığını biliyor muydunuz? Hukukçu Muharrem Balcı Filistin'de kardeşlerimizi katleden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yahudilerin yargılanması gerektiğini söyledi.







Siyonist rejimin Filistin halkına yönelik barbarlığında görev alan aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Yahudilerin de savaştığı kamuoyunda çok da bilinmez.



İşte onlardan bazıları





 



Çifte vatandaş statüsünde olan bu kişiler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda cürümlerini ifşa ederken yani Filistinlileri katledip insanlığa karşı suç işlerken bunlar hakkında herhangi bir işlemin yapılmaması tepkilere neden oluyor.





Hukukçu Muharrem Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Siyonist rejime askerlik yapan ve Filistinlilere karşı savaşan Türkiyeli Yahudilere karşı hukuk mücadelesine girişti.





"Biz de bir grup hukukçu arkadaşı ile beraber Filistinde yaşanan insanlık suçunun faillerinin soruşturulması ve ceza alması için suç duyurusunda bulunacağız" diyen Balcı, ayrıca duyarlı tüm vatandaşları şikayetçi olmaya davet etti.



Balcı, hazırladığı şikayet metnini ve dilekçe örneğini sosyal medya hesabından paylaştı.








 









 






 



 






 




Bu haber 1145 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13055 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13809 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini13037 Görüntüleme
ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!
Gündem

ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!

ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararını 30 Eylül 2027'ye kadar uzatmasına Türkiye'den tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, kararın Ada'daki taraflar arasındaki güveni daha da zedeleyebileceği uyarısında bulunurken, Kıbrıs Türk halkının hak ve güvenliğinin korunmaya devam edeceğini bildirdi.

Habervitrini10524 Görüntüleme