Büyük skandal: Oy pusulasında AK Parti'nin bölümünü kestiler

••1 dk okuma
Büyük skandal: Oy pusulasında AK Parti'nin bölümünü kestiler

Hızlı Özet

“İstanbul'un Pendik ilçesindeki Pendik Mesleki Eğitim Merkezi'nde oy verme süreci sırasında büyük bir skandal ortaya çıktı. Bazı oy pusulalarında, AK Parti'nin ambleminin kesildiği görüldü.”

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Pendik Mesleki Eğitim Merkezi'nde oy verme süreci sırasında büyük bir skandal ortaya çıktı. Bazı oy pusulalarında, AK Parti'nin ambleminin kesildiği görüldü.

Türkiye bugün Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Saat 08:00'de başlayan oy verme işlemleri için birçok vatandaş erken saatlerde okul ve eğitim merkezlerine giderek oyunu kullanmaya başladı.

Pendik

İstanbul Pendik ilçesindeki Mesleki Eğitim Merkezi'nde İlçe Belediye Başkanı Seçimi oy pusulasında AK Parti'nin bölümünün kesildiği ortaya çıktı.

 


 

3 pusulada AK Parti bölümü eksik


AK Parti 27. Dönem Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, pusulanın en başında yer alan AK Parti'nin amblemli ve mührün basılacağı bölümünün 3 tane oy pusulasında kesildiğini paylaştı.


 


 

"Hırsızlık örneği"


Subaşı, sandık görevlilerine uyarılarda bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"Sandık Görevlisi arkadaşların DİKKATİNE…İşte bir hırsızlık örneği. Pendik ilçesi Bahçelievler mah. Çıraklık okulunda 3 pusulada Ak Parti amblemli bölüm kesilmiş. İlk başta olduğu için farkedilemiyor. Sandıklardaki arkadaşlar pusulalara dikkat edilsin. LÜTFEN DİKKAT…"


 

Bu haber 802 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yargıtay’dan sosyal medyada hakarete “görünürlük” kriteri!
Gündem

Yargıtay’dan sosyal medyada hakarete “görünürlük” kriteri!

Yargıtay, sosyal medyadaki hakaret suçları için ceza kriterini belirledi: Hesabın herkese açık olup olmadığına bakılacak, paylaşımın görünürlük derecesine göre ceza verilecek.

Habervitrini9704 Görüntüleme
Netanyahu'nun rakibi Eisenkot: Netanyahu, İsrail'in ABD nezdindeki itibarını tarihin en düşük seviyesine indirdi.
Gündem

Netanyahu'nun rakibi Eisenkot: Netanyahu, İsrail'in ABD nezdindeki itibarını tarihin en düşük seviyesine indirdi.

Yashar lideri, Post gazetesine verdiği özel röportajda, Benjamin Netanyahu'nun yerine kimin geçeceğini, 7 Ekim'deki başarısızlıklar hakkındaki duruşunu ve siyasi misyonunu şekillendiren kişisel kaybını anlattı.

Habervitrini11116 Görüntüleme
Netanyahu'nun BM kürsüsünden diplomatların gözüne bakarak söylediği yalanlar
Gündem

Netanyahu'nun BM kürsüsünden diplomatların gözüne bakarak söylediği yalanlar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, perşembe günü onlarca delegasyonun protesto amacıyla salonu terk etmesinin ardından yarısı boş olan bir Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna hitap etti.

Habervitrini12409 Görüntüleme
Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir
Gündem

Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasının son bilançosunu açıkladı. 76 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 45 kişinin tutuklandığını belirten Gürlek, “Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir, hiç kimse hukukun üstünde değildir” mesajını verdi. Fon sahipleri ile yönetici kademelerindeki şüphelilerin mal varlıklarına el konulurken, birinci derece yakınlarının mal varlıkları da donduruldu.

Habervitrini14927 Görüntüleme