Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz gece Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Lise Caddesi'nde gece saat 02.00 sularında meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir cep telefonu bayisinin önüne gelen 3 şahıs, iş yerinin kepenklerinde bulunan kilitleri bıçakla açtıktan sonra kapıyı da bıçakla açmaya kalkıştı. İş yerinin kapısını bıçakla açamayan şahıslar ardından dükkanın camını kırarak içeri girdi.
İçeride vatandaşlar tarafından tamir için bırakılan çeşitli marka ve modeldeki telefonları alan şahıslar karanlıktan faydalanarak kayıplara karıştı. Kırılan camların sesini duyan çevredeki vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı hırsızlık bürosu dedektifleri iş yerinde inceleme yaptı.
Olay çevrede bulunan iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenilirken, polis kamera görüntülerine el koydu.Güvenlik kamara görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Camını kırdıkları işyerindeki telefonları çaldılar

Hızlı Özet
“Diyarbakır’da camını kırarak içeri girdikleri iş yerindeki telefonları çalan hırsızlar kayıplara karıştı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fatma Betül Sayan Kaya ve eşinin mal varlıkları için dondurma talebi
Fon soruşturması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya'nın tüm mal varlıklarının dondurulması için ilgili kurumlara yazı gönderdi.

Yeni Partili Deniz Yavuzyılmaz'ın eşi hakkında yağma soruşturması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Yeni Parti Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın eşi Serpil Yavuzyılmaz hakkında “yağma” ve “kamu kurum veya kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” suçlamaları kapsamında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Turizm sektöründe fuhuş depremi! Otel sahiplerine fuhuş baskını
Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ve fuhuş suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, aralarında Anex Turizm'in sahibi Neşet Koçkar’ın da bulunduğu çok sayıda iş insanı ve eski belediye yöneticisi gözaltına alındı.

Alacak-verecek meselesi yüzünden ağabeyini vurdu
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada kardeşi tarafından vurulan ağabey ağır yaralandı.