Can Dündar'dan çok mutlu! "Sedat Peker'e haber gönderdim"

2 dk okuma
Can Dündar'dan çok mutlu! "Sedat Peker'e haber gönderdim"

Hızlı Özet

FETÖ'cülerin güdümündeki Ahval internet sitesinin Youtube kanalında yayınlanan Konuşa Konuşa programında, Almanya'da firari olarak bulunan Can Dündar, yine kendisi gibi firari durumdaki Sedat Peker'in yayınladığı videolar hakkında açıklamalar yaptı.






FETÖ'nün Türk medyasındaki en alçak operasyonlarını yürüten firari Can Dündar, son videosunda kendisi ile paralel iddialar ortaya atan Sedat Peker'e haber yolladı. Kendisinin düşüremediği hükümeti firari mafya liderinin düşüreceğini sanan Can Dündar, olumlu yanıt alması halinde "silah" arkadaşı Peker ile röportaj yapacak...



FETÖ'cülerin güdümündeki Ahval internet sitesinin Youtube kanalında yayınlanan Konuşa Konuşa programında, Almanya'da firari olarak bulunan Can Dündar, yine kendisi gibi firari durumdaki Sedat Peker'in yayınladığı videolar hakkında açıklamalar yaptı.



Dündar, Sedat Peker'in ortaya attığı iddiaları değerlendirirken bir itirafta da bulundu ve Peker'le görüşmek için kendisine haber yolladığını söyledi.



Can Dündar yaptığı temaslarla ilgili olarak, "Şunu da itiraf edeyim Sedat Peker'e bir haber gönderdim, görüşme talebiyle. Orada bir haber kaynağı var bazı söylediklerini 'check' etmek, bazılarının üzerine gitmek gerekecektir. Kabul ederse yüz yüze görüşmeyi, geçmişte yaptıklarından pişmanlığı olup olmadığını sormayı isterim." ifadelerini kullandı.



Sedat Peker'in Youtube üzerinden yaptığı açıklamalar ile moral bulduğu gözlenen Can Dündar, intikam mesajları vermeyi de sürdürdü.



FETÖ'nün Cumhuriyet Gazetesi'ni etki altına alma girişiminin kilit ismi olarak görev yapan ve bu vasfı ile Türk basın tarihine geçen Dündar, mevcut iktidara ve yargı camiasına, "stadyumlarda yargılanacakları ve büyük cezalar alacakları" yönünde tehditler savurdu!



"Bavulumu toplamaya başladım!"



Firari olarak yaşadığı Almanya'da Türkiye'ye geri dönmek için hazırlıklarına başladığını da anlatan Dündar "Türkiye'ye dönecek misiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi;



"Pazar günü cumartesiye oranla çok daha yükseldi o ihtimal. O günün yaklaştığını görüyorsun. Bu 6 ay mı olur, 1 yıl mı, 2 yıl mı olur... Seçimi mi bulur, bilmiyorum ama ben bavul toplamaya başladım."



 




Bu haber 1331 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira
Gündem

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira

Sermaye piyasalarında gerçekleştirilen manipülatif işlemlerin ortaya çıkarılması, mağdur vatandaşlarımızın haklarının korunması, sorumluların hukuk önünde hesap vermesi ve adaletin tecelli etmesi amacıyla yürütülen soruşturmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Habervitrini13120 Görüntüleme
MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti
Gündem

MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti

MasterChef Türkiye ile adını duyuran şef Eray Aksungur, Anahtar Parti’ye katıldı. Aksungur’un parti rozetini Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu taktı.

Habervitrini14881 Görüntüleme
Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti
Gündem

Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti

İBB Davasında 11 aylık tutukluluk sürecinin ardından tahliye olan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tarafını seçti. Güney, YENİ Parti'ye katılmayacağını ve CHP'de kalacağını açıklarken, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Habervitrini12420 Görüntüleme
Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu
Gündem
#Lise Önü Saldırı#Manisa Turgutlu#Silahlı Olay

Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 8 kişi etkilendi. Olayın ardından yakalanan ve gözaltına alınan şüpheliyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12013 Görüntüleme